Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Bookmark & Share Subscribe to Feed
Hoofdnieuws | Nieuws in vogelvlucht

Parool

Powned

 • Nieuw'Brad houdt niet meer van Angelina'
  Brads Pitt ziet zijn relatie met Angelina Jolie eigenlijk niet meer zitten, maar hij blijft bij haar omwille van hun zes kinderen.
  - 40 mins ago 21 Aug 14, 10:39pm -
 • NieuwHalf miljoen voor noodhulp Oekraïne
  De Nederlandse regering trekt een half miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan de bevolking van Oost-Oekraïne.
  - 32 mins ago 21 Aug 14, 10:31pm -
 • NieuwZwanendoder 'nam wraak op vogels'
  De 36-jarige Zwijndrechtenaar die de dood van een broedende zwaan op zijn geweten heeft, had al veertien jaar last van vogels en kon er niet meer tegen.
  - 9 mins ago 21 Aug 14, 10:08pm -
 • NieuwBoko Haram verovert politieschool
  Gezelligheidsvereniging Boko Haram heeft woensdag een politieschool in het noorden van Nigeria ingenomen.
  - 9 mins ago 21 Aug 14, 9:50pm -
 • Nieuw'Verkoop Marktplaats = bijstandsfraude'
  Zit u in de bijstand en verdient u een extra zakcentje door spullen via Marktplaats te verkopen? Dan riskeert u uw bijstand te verliezen of terug te moeten betalen.
  - 26 mins ago 21 Aug 14, 9:33pm -
 • NieuwBritse moslims: 'Wie kent beul Foley?'
  Kent u de beul van James Foley? Stap dan naar de politie. Dat is de boodschap van de grootste moslimraad van Groot- Brittannië.
  - 48 mins ago 21 Aug 14, 9:11pm -
 • NieuwUitslagen: Europa League
  Een heuse vrachtwagenlading aan wedstrijden in de Europa League werden donderdagavond gespeeld. Vier Nederlandse ploegen kwamen in actie, onder meer PEC Zwolle dat zijn debuut maakte in de Europa.
  - 54 mins ago 21 Aug 14, 9:05pm -
 • Camiel Eurlings dumpt Braziliaanse
  Camiel Eurlings is weer single. De KLM-topman heeft zijn Braziliaanse vriendin Wendy Dubbeld de deur gewezen.
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:51pm -
 • Nationale Garde trekt zich terug
  De gouverneur van de Amerikaanse staat Missouri, Jay Nixon, heeft de Nationale Garde donderdag bevolen zich terug te trekken uit de stad Ferguson.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:25pm -
 • 'IS eiste 100 miljoen voor Foley'
  De IS-strijders die verantwoordelijk zijn voor de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley eisten vorig jaar 100 miljoen euro voor zijn vrijlating.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:05pm -
 • Moskeeën NL veroordelen IS
  Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) veroordeelt de "onmenselijke praktijken en terreurdaden'' van de organisatie die zichzelf Islamitische Staat (IS) noemt.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:49pm -
 • NL krijgt 2 vondelingenkamers
  Vanaf september kunnen vrouwen in Nederland hun baby anoniem achterlaten in een vondelingenkamer in Papendrecht en Groningen.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:24pm -
 • Breiviks vader voelt zich schuldig
  De vader van Anders Breivik, Jens Breivik, voelt zich schuldig over en verantwoordelijk voor het bloedbad dat zijn zoon in de zomer van 2011 aanrichtte. Dat schrijft hij in zijn boek, dat in oktober uitkomt.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:00pm -
 • Gratis OV maakt gelukkig!
  Gratis openbaar vervoer is goed voor eenzame ouderen met een laag inkomen. Dat blijkt uit een proef in Amsterdam.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:44pm -
 • Russen vermoorden automobilisten
  Een bende Russische moordenaars heeft het in de omgeving van Moskou voorzien op nietsvermoedende automobilisten.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:21pm -

Buienradar

NOS

 • NieuwFout op fout in onderzoek neonazi's
  Duitse veiligheidsdiensten hebben in het onderzoek naar de NSU-moorden zo veel fouten gemaakt, dat je van sabotage kunt spreken. Dat zegt een parlementaire onderzoekscommissie in de Duitse deelstaat Thüringen.
  - 53 mins ago 21 Aug 14, 9:06pm -
 • "Geen verbod op vondelingenkamers"
  Er komt waarschijnlijk geen verbod op vondelingenkamers, waar moeders anoniem hun baby kunnen achterlaten. Ze bieden geen toereikende oplossing, maar er is geen wet nodig om ze te verbieden, zei de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming…
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:22pm -
 • Nationale Garde weg uit Ferguson
  Gouverneur Jay Nixon van Missouri heeft besloten de Nationale Garde terug te trekken uit Ferguson. Volgens Nixon is dat mogelijk na twee relatief rustige nachten in de voorstad van St. Louis.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:04pm -
 • Ebola-patiënten VS mogen naar huis
  De twee Amerikanen die in Liberia besmet waren geraakt met ebola, mogen allebei naar huis. In een Amerikaans ziekenhuis zijn ze succesvol behandeld met het experimentele middel ZMapp.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:39pm -
 • Oud-premier Nastase vrijgelaten
  De Roemeense oud-premier Nastase (64) is voorwaardelijk vrijgelaten uit de gevangenis. Als 60-plusser hoefde hij maar eenderde van zijn celstraf uit te zitten.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:31pm -
 • IS eiste 100 miljoen voor Foley
  De IS-strijders die de Amerikaanse journalist James Foley hebben onthoofd, eisten vorig jaar 100 miljoen euro voor zijn vrijlating. Dat heeft een anonieme Amerikaanse overheidsfunctionaris gezegd tegen persbureau AP.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:57pm -
 • Davutoglu nieuwe premier Turkije
  Op een speciale bijeenkomst van de regerende AK-partij is minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu naar voren geschoven als nieuwe premier van Turkije. Hij wordt ook voorzitter van de AK-partij.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:07pm -
 • Oekraïne begint inspectie trucks
  Oekraïense grenswachten zijn begonnen met het inspecteren van de Russische vrachtwagens met hulpgoederen voor het oosten van Oekraïne. De eerste van de vrachtwagens reden gisteren naar de grens met Oekraïne. Het Rode Kruis hoopt dat de eerste truc…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:37pm -
 • Nederlandse helmen naar de Koerden
  Het kabinet stuurt duizend helmen en kogelwerende vesten naar de Koerden. De ministers Timmermans en Hennis willen op die manier de Koerden beter in staat stellen zich te verdedigen tegen geweld van IS-strijders.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:25pm -
 • Extra defensie-inspectie F-16's
  Defensie heeft na een waarschuwing uit de VS extra inspecties uitgevoerd aan tweezits-F-16's. Bij acht van de elf toestellen zijn geen problemen ontdekt of zijn scheurtjes gerepareerd. Drie toestellen worden uit voorzorg aan de grond gehouden.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 2:46pm -
 • "Hamas claimt moord op tieners"
  In Israël is een video opgedoken waarop Hamas de verantwoordelijkheid lijkt op te eisen voor het ontvoeren en vermoorden van drie tieners in Israël. Dat was een van de aanleidingen voor het militaire offensief in Gaza. Eerder prees Hamas de ontvoer…
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 2:01pm -
 • Militaire leiders Hamas gedood
  Hamas heeft bekendgemaakt dat drie van zijn militaire leiders vannacht om het leven zijn gekomen bij een aanval door Israël op Rafah in de Gazastrook. Bij de luchtaanval kwamen in totaal zes mensen om. De drie hadden een hoge positie in de militaire…
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 2:00pm -
 • Recordboete voor Bank of America
  Bank of America heeft met justitie een schikking getroffen van 17 miljard dollar (bijna 13 miljard euro) voor de verkoop van zogenoemde rommelhypotheken in de aanloop naar de crisis. Daarmee ontloopt de bank een rechtszaak.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:59pm -
 • Slachtoffers MH17 naar Maleisië
  Vanaf Schiphol is een speciale vlucht van Malaysia Airlines vertrokken naar Kuala Lumpur. Aan boord zijn de resten van twintig Maleisische slachtoffers van vlucht MH17, die op 17 juli boven Oekraïne werd neergeschoten.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:49pm -
 • Werkloosheid daalde in juli opnieuw
  De werkloosheid is voor de derde achtereenvolgende maand gedaald, meldt het CBS. In juli zaten 645.000 mensen zonder werk,12.000 minder dan in juni. Desondanks zegt het kabinet dat er nog te veel werklozen zijn. De bestrijding van de werkloosheid bli…
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 1:25pm -
 • Juntaleider Thailand nu ook premier
  In Thailand heeft juntaleider Prayuth zich door het parlement tot premier laten benoemen. De 60-jarige generaal kreeg 191 stemmen en nul stemmen tegen. Een tegenkandidaat was er niet.
  - 10 hours ago 21 Aug 14, 12:22pm -
 • VS:reddingsactie Foley mislukte
  Tientallen Amerikaanse commando's hebben deze zomer geprobeerd gijzelaars te bevrijden uit de handen van IS. Een van hen was de journalist James Foley, die onlangs werd gedood. Dinsdagavond dook een video op van zijn onthoofding.
  - 11 hours ago 21 Aug 14, 10:38am -
 • Russen sluiten drukstbezochte Mac
  De Russische keuringsdienst van waren heeft de drukstbezochte McDonald's ter wereld, in Moskou, gesloten. De vestiging in de hoofdstad is ook de oudste Mac in Rusland.
  - 12 hours ago 21 Aug 14, 10:27am -
 • BAM lijdt verlies,topman stapt op
  BAM, Nederlands grootste bouwbedrijf, heeft over het afgelopen halfjaar een verlies geleden van 6,6 miljoen euro. Het bedrijf had een winstwaarschuwing afgegeven wegens grote verliezen op grote infrastructurele projecten.
  - 12 hours ago 21 Aug 14, 10:26am -
 • Rode Kruis:Kiev vertraagt transport
  Oekraïne vertraagt volgens het Rode Kruis het transport van Russische hulpgoederen voor de inwoners van het omsingelde Loegansk. De inspectie van de lading van de vrachtwagens door het Rode Kruis, waarover afspraken zijn gemaakt met Oekraïne, is no…
  - 12 hours ago 21 Aug 14, 10:09am -

Trouw

 • NieuwHagel: IS grotere bedreiging dan al-Qaeda
  De technische ontwikkeling, rijkdom en militaire kracht van Islamitische Staat (IS) vormen mogelijk een nog grotere bedreiging voor de Verenigde
  - 25 mins ago 21 Aug 14, 9:34pm -
 • 'Vondelingenkamers zijn geen toereikende oplossing'
  De nieuw te openen vondelingenkamers zijn 'geen toereikende oplossing' voor het probleem van te vondeling gelegde baby's. Maar nieuwe wetgeving
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:20pm -
 • Waarom Hamas en Israël er samen niet uitkwamen
  Nu de wapenstilstand tussen Hamas en Israël voorbij is, rijst de vraag hoe het verder moet. Beide partijen geven elkaar de schuld van het
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:20pm -
 • Boko Haram neemt politieschool in
  De militante moslimbeweging Boko Haram heeft de school voor de opleiding van agenten van de oproerpolitie in het noorden van Nigeria ingenomen.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:13pm -
 • Half miljoen voor noodhulp Oost-Oekraïne
  De Nederlandse regering trekt een half miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan de bevolking van Oost-Oekraïne. Het geld gaat naar de VN, die
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:12pm -
 • VS zijn bezig met langetermijnstrategie tegen IS
  De Verenigde Staten zijn bezig met het ontwikkelen van een langetermijnstrategie tegen de Islamitische Staat (IS), omdat de militantenbeweging
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:08pm -
 • PEC Zwolle verzuimt te winnen van Sparta Praag
  PEC Zwolle heeft zich vanavond voor eigen publiek kranig geweerd tijdens het debuut op het Europese podium. Het 'historische' duel met de
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:59pm -
 • Goed resultaat Feyenoord in pover duel in Kiev
  Het resultaat waarmee Feyenoord donderdag uit Kiev naar Rotterdam vliegt, is goed, al zal het povere spel tegen de nummer 7 van Oekraïne voor
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:38pm -
 • Gratis tram groot succes voor arme ouderen
  Amsterdamse ouderen met een laag inkomen maken massaal gebruik van het openbaar vervoer, dat sinds vorig jaar gratis is voor hen. De gemeente
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:28pm -
 • Radicaal voor het vaderland
  Pro Patria, Voor het Vaderland. De beweging kwam in het nieuws door een uit de hand gelopen demonstratie in de Schilderswijk in Den Haag. Wie
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:04pm -
 • Aanvallend PSV wint, maar maakt het niet af
  PSV is nog lang niet zeker van het bereiken van de groepsfase in de Europa League. In een matig duel won de Eindhovense club vandaag slechts met
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:45pm -
 • Walvissnijders beleven 'heerlijke dag'
  Voorbijgangers moesten even slikken bij het zien van de ontleding van de walvis op het strand van Scheveningen. Wetenschappers als walvissnijder
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:43pm -
 • Nationale Garde geleidelijk weg uit Ferguson
  Gouverneur Jay Nixon van de Amerikaanse staat Missouri heeft vandaag bevolen dat de Nationale Garde begint met de terugtrekking uit de stad
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:40pm -
 • Poetin belt het liefst met Merkel
  In tijden van crisis barst het diplomatieke telefoonverkeer los. Wereldleiders hangen uren met elkaar aan de telefoon om de koers te bepalen. Wie
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:29pm -
 • FC Twente ontsnapt met gelijkspel in Bakoe
  In een vrij saaie wedstrijd heeft FC Twente vanavond een redelijke uitgangspositie verworven voor een plek in de groepsfase van de Europa League.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:57pm -
 • Minstens zeventig doden in Congo door buikgriep
  Minimaal zeventig mensen in het noorden van Congo zijn overleden aan buikgriep. Het is nog niet bekend om welke vorm van buikgriep het precies
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:56pm -
 • Haase begint US Open tegen Murray
  Tennisser Robin Haase heeft het niet getroffen bij de loting van de US Open. De Nederlander werd vandaag in de eerste ronde gekoppeld aan Andy
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:54pm -
 • Vader Breivik in boek: wat als ik betere vader was geweest?
  De vader van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik voelt zich 'enigermate' schuldig aan het bloedbad dat zijn zoon in de zomer van 2011
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:45pm -
 • Inderdaad, de Joden hebben niks geleerd van de Holocaust
  Het bericht haalde vorige week alle kranten - hier en in het buitenland. Waarna de blogs en de sociale media er dagenlang geen genoeg van konden
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:27pm -
 • Nederlandse moskeeën veroordelen terreur IS
  Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) veroordeelt de 'onmenselijke praktijken en terreurdaden' van de organisatie die zichzelf Islamitische
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:24pm -

AD

Telegraaf

 • Nieuw'We moeten af van de naïviteit'
  Nederland moet af van de naïviteit over radicale jongeren die sympathiseren met terroristische organisaties en hun geweld verheerlijken. CDA-leider Sybrand Buma zei dat donderdagavond bij Knevel en Van den Brink, in een toelichting op zijn voorstel…
  - 16 mins ago 21 Aug 14, 9:43pm -
 • Nieuw'ISIS grotere bedreiging'
  De technische ontwikkeling, rijkdom en militaire kracht van ISIS vormen mogelijk een nog grotere bedreiging voor de Verenigde Staten dan die van de terreurbeweging al-Qaeda. Dat heeft de Amerikaanse minister van Defensie, Chuck Hagel, donderdag gezeg…
  - 30 mins ago 21 Aug 14, 9:29pm -
 • NieuwBijstand kwijt door Marktplaats
  Bijstandsgerechtigden die vaak spullen verkopen op Marktplaats moeten soms duizenden euro's van hun uitkering terugbetalen. Dat is het gevolg van een strengere wet tegen bijstandsfraude.
  - 36 mins ago 21 Aug 14, 9:23pm -
 • NieuwLukoki: 'Smaakt naar meer'
  Aanvaller Jody Lukoki van PEC Zwolle besefte donderdagavond dat hij als invaller een bijzonder doelpunt had gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag (1-1).
  - 46 mins ago 21 Aug 14, 9:13pm -
 • NieuwVan der Werff baalt van penalty
  Maikel van der Werff van PEC Zwolle voelde zich in de eerste helft van het Europese thuisduel met Sparta Praag (1-1) een grote schlemiel. In de 21e minuut verzuimde hij uit een strafschop zijn ploeg aan een dikverdiende voorsprong te helpen. "Die bal…
  - 54 mins ago 21 Aug 14, 9:05pm -
 • Gemengde gevoelens Jans
  Trainer Ron Jans van PEC Zwolle reageerde donderdagavond met gemengde gevoelens op de remise tegen Sparta Praag (1-1). "We hadden deze wedstrijd kunnen winnen en misschien ook wel moeten winnen”, gaf de coach te kennen na de Europese ouverture van…
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:52pm -
 • Gaisah 2e in Stockholm
  Verspringer Ignisious Gaisah is donderdag als tweede geëindigd bij de Diamond League in Stockholm. De Nederlander van Ghanese afkomst kwam tot een afstand van 8,04 meter. De Zuid-Afrikaan Godfrey Mokoena won met 8,09 meter. Gaisah werd vorige week z…
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:34pm -
 • Howard last pauze in bij VS
  Everton-doelman Tim Howard zal zich tot september 2015 niet beschikbaar stellen voor het nationaal voetbalelftal van de Verenigde Staten. De 35-jarige doelman wil meer tijd overhouden voor zijn gezin, meldt de Amerikaanse bond donderdag op Twitter.
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:31pm -
 • One Direction verrast driejarige fan
  VIDEO - Kleine Cameron is pas drie jaar geworden maar heeft nu al de beste verjaardag van zijn leven achter de rug.
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:31pm -
 • Lukoki: 'Dit moeten we volgende week ook laten zien'
  Jody Lukoki na afloop van PEC Zwolle-Sparta Praag 
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:31pm -
 • Brugge klopt Grasshoppers
  Club Brugge heeft donderdag het uitduel met Grasshoppers in de laatste voorronde van de Europa League met 2-1 gewonnen. Michael Lang bracht de Zwitsers in Zürich binnen 10 minuten op voorsprong, maar via een eigen goal van Sanel Jahic kwamen de Belg…
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:28pm -

Elsevier

 • NieuwHagel: IS grotere bedreiging dan al-Qaeda
  WASHINGTON (ANP) - De technische ontwikkeling, rijkdom en militaire kracht van Islamitische Staat (IS) vormen mogelijk een nog grotere bedreiging voor de Verenigde Staten dan die van de terreurbeweging al-Qaeda. Dat heeft de Amerikaanse minister van…
  - 36 mins ago 21 Aug 14, 9:23pm -
 • Half miljoen voor noodhulp Oost-Oekraïne
  KIEV (ANP) - De Nederlandse regering trekt een half miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan de bevolking van Oost-Oekraïne. Het geld gaat naar de VN, die ter plaatse is in het gebied waar het Oekraïense leger en de pro-Russische separatisten in…
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:32pm -
 • Nationale Garde geleidelijk weg uit Ferguson
  FERGUSON (ANP/BLOOMBERG) - Gouverneur Jay Nixon van de Amerikaanse staat Missouri heeft donderdag bevolen dat de Nationale Garde begint met de terugtrekking uit de stad Ferguson. De reden is dat het geweld in de voorstad van St. Louis de laatste dage…
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:42pm -
 • Vondelingenkamers in Papendrecht en Groningen
  PAPENDRECHT (ANP) - In september worden in Nederland twee vondelingenkamers geopend, waar vrouwen hun baby anoniem kunnen achterlaten. Volgens initiatiefneemster Barbara Muller bieden de kamers, in Papendrecht en Groningen, uitkomst in een controvers…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:16pm -
 • Macrocijfers stuwen S&P 500 naar recordhoogte
  NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York stonden donderdag in de plus dankzij een aantal gunstige macro-economische cijfers. De breed georiënteerde S&P 500-index bereikte een nieuwe recordstand terwijl beleggers speculeerden dat de Federal Re…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:01pm -
 • Nederlandse moskeeën veroordelen terreur IS
  ROTTERDAM (ANP) - Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) veroordeelt de ,,onmenselijke praktijken en terreurdaden'' van de organisatie die zichzelf Islamitische Staat (IS) noemt. Het overlegorgaan, dat spreekt namens 380 moskeeën, noemt het in…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:16pm -
 • Vader Breivik voelt zich schuldig
  OSLO (ANP) - De vader van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik voelt zich ,,enigermate'' schuldig aan het bloedbad dat zijn zoon in de zomer van 2011 aanrichtte. Dat blijkt uit een boek van Jens Breivik, dat naar verwachting in oktober uitkomt. D…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:11pm -
 • Berging zeemijn bij Texel loopt met sisser af
  DEN BURG (ANP) - De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft donderdagmiddag een Engelse zeemijn uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk gemaakt. Volgens een woordvoerder van de EOD is de mijn, die 100 kilo springstof bevatte, door een visse…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:44pm -
 • Supermarkten stimuleren groenteconsumptie
  DEN HAAG (ANP) - Supermarkten, verenigd in de branchevereniging CBL, willen Nederlandse telers helpen door klanten te stimuleren zo veel mogelijk groente en fruit te consumeren. Daarbij worden lopende contracten met leveranciers gerespecteerd. Dat ze…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:35pm -
 • Arcadis herwint steun van Hyder Consulting
  AMSTERDAM (ANP) - Arcadis heeft zijn overnamebod op Hyder Consulting verhoogd tot 730 pence per aandeel en weet zich opnieuw gesteund door het bestuur van de Britse branchegenoot. Dat maakte het advies- en ingenieursbedrijf donderdag bekend.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:34pm -
 • Davutoglu volgt Erdogan op als premier
  ANKARA (ANP) - Ahmet Davutoglu volgt Recep Tayyip Erdogan op als premier van Turkije. Erdogan maakte donderdag bekend dat de minister van Buitenlandse Zaken is genomineerd als premier en als de volgende leider van regerende AK-Partij.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:20pm -
 • 'Kiev steunt optreden Nederland rond MH17'
  KIEV (ANP) - De regering van Oekraïne heeft Nederland opnieuw alle steun toegezegd bij alles wat de Nederlandse regering doet in de nasleep van de vliegramp met vlucht MH17, half juli boven het oosten van Oekraïne. Minister Frans Timmermans van Bui…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:19pm -
 • Speculatie op stappen ECB stuwt beurzen
  AMSTERDAM (ANP) - Speculatie op extra steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank zorgde donderdag voor winst op de Europese aandelenmarkten. De hoop op nieuwe stappen van Mario Draghi werd aangewakkerd door een tegenvallend cijfer over de economi…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:00pm -
 • Bank of America schikt voor 17 miljard dollar
  NEW YORK (ANP/BLOOMBERG) - Bank of America heeft vervolging in een aantal zaken rond de verkoop van risicovolle hypotheekproducten afgekocht voor 16,65 miljard dollar (12,5 miljard euro). Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Justitie donderdag b…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:50pm -
 • Meer dan 180.000 doden door oorlog Syrië
  DAMASCUS (ANP) - Het dodental als gevolg van de burgeroorlog in Syrië is de 180.000 gepasseerd. Een derde daarvan zijn burgers, aldus het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten donderdag.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:30pm -

Metro Nieuws

ND

 • NieuwWall Street scherpt record aan na macrocijfers
  De Amerikaanse beurzen zijn donderdag hoger gesloten na positieve macrocijfers. De Dow Jones Index sloot 0,4 procent hoger op 17.040,07 punten, waar de breder samengestelde S&P500 0,3 procent bijschreef tot 1.992,37 punten, een all time high. De…
  - 43 mins ago 21 Aug 14, 9:16pm -
 • NieuwAdvies: speciale wet voor vondelingenkamers onnodig
  Er hoeft voorlopig geen speciale wet te komen waarmee vondelingenkamers kunnen worden verboden. Dat blijkt uit een donderdag uitgebracht advies van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming. Per jaar worden in Nederland 'slechts' een à…
  - 44 mins ago 21 Aug 14, 9:15pm -
 • Nieuw‘Syrisch leger doodt tientallen IS-strijders’
  Bij gevechten bij het rebellenbolwerk Raqqa heeft het Syrische leger donderdag tientallen strijders van de Islamitische Staat (IS) gedood. Dat hebben activisten en staatsmedia gemeld. De extremisten kwamen om bij de strijd om een vliegbasis.
  - 59 mins ago 21 Aug 14, 9:00pm -
 • VN beloven meer te doen om conflicten te voorkomen
  De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft donderdag unaniem een resolutie aangenomen waarin de organisatie belooft meer pogingen te ondernemen om conflicten te voorkomen. De VN werden de afgelopen tijd bekritiseerd vanwege hun gebrekkige antwo…
  - 1 hour ago 21 Aug 14, 8:30pm -
 • VS: Pentagon brak wet bij gevangenenruil Bergdahl
  Het Pentagon heeft de wet gebroken toen het de in Afghanistan ontvoerde Amerikaanse sergeant Bowe Bergdahl ruilde tegen vijf kopstukken van de Taliban. Dat heeft het Aansprakelijkheidsbureau voor de Regering (GAO) donderdag gemeld. Het ministerie van…
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:15pm -
 • Roemeense oud-premier Nastase vrijgelaten
  De Roemeense oud-premier Adrian Nastase die vastzat voor corruptie is donderdag vervroegd vrijgelaten. Dat heeft de rechter bepaald. Nastase was veroordeeld tot 4,5 jaar cel, maar kwam na het uitzitten van een derde van de straf vrij omdat hij ouder…
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:15pm -
 • Proef met gratis OV voor Amsterdamse ouderen succes
  De proef waarbij Amsterdamse 65-plussers met een minimuminkomen gratis gebruik mogen maken van het openbaar vervoer, is een succes. Dat meldt de gemeente donderdag. Uit een evaluatie van het Bureau Onderzoek en Statistiek is gebleken dat het gratis a…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:15pm -
 • Vliegramp kan heel schooljaar tekenen
  AMSTERDAM - Als op een school een leerling of docent is omgekomen bij de vliegramp met de MH17, kan het hele schooljaar daardoor worden getekend. De meeste scholen voelen zich voldoende toegerust om met de verliezen om te gaan.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:55pm -
 • Moslims ‘teleur- stellend’ stil over ISIS
  DEN HAAG - ChristenUnie-Kamerlid Gert-Jan Segers gaat ervan uit dat het kabinet de verheerlijking van terreurgroep ISIS harder gaat aanpakken. Maar de islamitische gemeenschap heeft ook huiswerk. ‘Het is teleurstellend hoe weinig kritiek er klinkt.…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:55pm -
 • Rechter moet haatzaai-artikel serieus nemen
  DEN HAAG - Bij alle internationale onrust zou je haast vergeten dat er een Nederlandse politicus is die van haatzaaien wordt beschuldigd: Geert Wilders van de PVV.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:55pm -
 • In Libië regeert alleen de chaos
  ZINTAN-MISRATA-BENGHAZI-TRIPOLI Sinds de nieuwste ronde van de burgeroorlog (medio mei) in Libië begon, zijn ruim duizend doden gevallen en tienduizenden mensen gevlucht. De strijd gaat tussen een verdeeld leger, onderling vechtende islamitische str…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:55pm -
 • Arianespace gaat Galileo-satellieten lanceren
  Arianespace heeft met de Europese ruimtevaartorganisatie ESA een contract gesloten om twaalf satellieten te lanceren voor het Europese navigatiesysteem Galileo. Hiervoor zullen drie raketten worden gebruikt die elk vier kunstmanen in een baan om de a…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:45pm -
 • ‘Nederland wil Oekraïne helpen met wederopbouw’
  Nederland is bereid om Oekraïne te helpen met de wederopbouw van de infrastructuur in het zuidoosten van het land. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) donderdag gezegd, zo meldt de Oekraïense regering. De minister zou…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:30pm -
 • FrieslandCampina wil minder betalen door sancties
  FrieslandCampina gaat melkveehouders vanaf volgende maand zeer waarschijnlijk minder betalen voor hun melk. Door de Russische sancties op zuivelproducten is het melkaanbod alleen maar toegenomen en komen de prijzen verder onder druk te staan, aldus d…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:01pm -
 • Drugslab aangetroffen bij boerderij in Moergestel
  In een schuur bij een boerderij in Moergestel heeft de politie donderdagochtend een drugslaboratorium aangetroffen. Het gaat volgens een woordvoerder om een middelgroot lab. Specialisten zijn bezig het laboratorium te ontmantelen en de gevonden chemi…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:00pm -
 • VS gaan door met luchtaanvallen in Irak
  Amerikaanse vliegtuigen hebben hun aanvallen op stellingen van strijders van de Islamitische Staat in Irak donderdag voortgezet.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:00pm -
 • ‘IS vroeg 100 miljoen voor Foley’
  De soennitische terreurbeweging Islamitische Staat (IS) eiste honderd miljoen euro losgeld voor de vrijlating van de Amerikaanse journalist James Foley. Dat hebben bronnen bij de Amerikaanse regering donderdag gezegd. Dinsdag verscheen een video op i…
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:00pm -
 • Gewonden bij steekpartij China
  Bij een steekpartij in de Zuid-Chinese stad Guangzhou zijn donderdag zeker zeven mensen gewond geraakt. Dat heeft staatspersbureau Xinhua gemeld. Een man trok een mes en viel omstanders aan.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:45pm -
 • Opnieuw bijeenkomst voor nabestaanden MH17
  Nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17 komen dinsdag opnieuw bij elkaar in Nieuwegein. Dat meldt een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie donderdagavond. Het gaat om een besloten bijeenkomst.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:45pm -
 • Europese beurzen in het groen
  De Amsterdamse beurs is donderdag in de plus gesloten. De AEX sloot 0,6 procent hoger op 405,77 punten. Ook de Europese beurzen deden goede zaken met een dagwinst van 1,2 procent in Parijs en 0,9 procent in Frankfurt.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:16pm -
 • Davutoglu genomineerd als nieuwe premier Turkije
  De regerende Turkse AK-partij heeft minister van buitenlandse zaken Ahmet Davutoglu genomineerd om Recep Tayyip Erdogan op te volgen als premier. Dat heeft Erdogan donderdag gezegd. De regeringsleider moet terugtreden omdat hij later deze maand presi…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:15pm -
 • Wietplantage ontdekt bij lid motorclub No Surrender
  De politie heeft donderdag een prominent lid van motorclub No Surrender aangehouden in Oosterwolde. In zijn woning in de Friese plaats werden op de zolderverdieping ongeveer honderd wietplanten gevonden. Daarnaast is beslag gelegd op illegaal vuurwer…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:15pm -
 • F-16’s in actie om Russische bommenwerpers
  Twee F-16's zijn donderdagmiddag in Leeuwarden opgestegen om twee Russische bommenwerpers te escorteren die het Nederlandse luchtruim waren binnengevlogen. Dat meldt het ministerie van Defensie.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:00pm -
 • Amerikaanse ebolapatiënten ontslagen uit ziekenhuis
  De Amerikaanse hulpmedewerkers die waren besmet met ebola zijn uit het ziekenhuis van Atlanta ontslagen. Dat hebben hun werkgevers donderdag laten weten. Nancy Writebol en Kent Brantly raakten besmet met het ebolavirus tijdens hun werkzaamheden in ee…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:45pm -
 • Hogere straf voor verkrachter wildplassende vrouwen
  Een 27-jarige man uit Sneek die zich ruim twee jaar aan wildplassende vrouwen heeft vergrepen op festivals, heeft een langere gevangenisstraf. De Fries werd donderdag door het gerechtshof in Leeuwarden veroordeeld tot een celstraf van vijftien maande…
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:45pm -

Volkskrant

 • NieuwHagel: IS grotere bedreiging dan al-Qaeda
  De technische ontwikkeling, rijkdom en militaire kracht van Islamitische Staat (IS) vormen mogelijk een nog grotere bedreiging voor de Verenigde
  - 25 mins ago 21 Aug 14, 9:34pm -
 • 'Vondelingenkamers zijn geen toereikende oplossing'
  De nieuw te openen vondelingenkamers zijn 'geen toereikende oplossing' voor het probleem van te vondeling gelegde baby's. Maar nieuwe wetgeving
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:20pm -
 • Boko Haram neemt politieschool in
  De militante moslimbeweging Boko Haram heeft de school voor de opleiding van agenten van de oproerpolitie in het noorden van Nigeria ingenomen.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:13pm -
 • Half miljoen voor noodhulp Oost-Oekraïne
  De Nederlandse regering trekt een half miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan de bevolking van Oost-Oekraïne. Het geld gaat naar de VN, die
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:12pm -
 • VS zijn bezig met langetermijnstrategie tegen IS
  De Verenigde Staten zijn bezig met het ontwikkelen van een langetermijnstrategie tegen de Islamitische Staat (IS), omdat de militantenbeweging
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:08pm -

RTL

 • Half miljoen naar Oost-Oekraïne
  De Nederlandse regering trekt een half miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan de bevolking van Oost-Oekraïne. Het geld gaat naar de VN, die ter plaatse is in het gebied waar het Oekraïense leger en de pro-Russische separatisten in een bittere s…
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 8:07pm -
 • Boko Haram neemt politieschool in
  De militante moslimbeweging Boko Haram heeft de school voor de opleiding van agenten van de oproerpolitie in het noorden van Nigeria ingenomen.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:55pm -
 • ALS-patiënt Anthony: Zo, zo, zo dankbaar voor alle Ice Bucket Challenges
  Robin van Persie, George W. Bush, Oprah Winfrey en Miley Cyrus. Ze deden allemaal mee met de ALS Ice Bucket Challenge. De 26-jarige Anthony Carbajal heeft de ziekte ALS en vertelt met tranen in zijn ogen hoe blij hij is met elke bak ijswater.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:49pm -
 • Hotels Italië bieden verzekering tegen slecht weer
  Nederland is niet het enige land waar het weer te wensen over laat. Ook in het midden en noorden van Italië heeft de zon zich de afgelopen weken weinig laten zien. Hotels spelen daar nu op in.
  - 2 hours ago 21 Aug 14, 7:40pm -
 • Nationale Garde geleidelijk weg uit Ferguson
  Gouverneur Jay Nixon van de Amerikaanse staat Missouri heeft besloten dat de Nationale Garde begint met de terugtrekking uit de stad Ferguson.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:11pm -
 • Arme oudere gelukkiger door gratis ov
  Sinds vorig jaar is het ov in Amsterdam gratis voor 65-plussers die moeten rondkomen van een klein bedrag. En met effect: de ouderen die daar gebruik van maken, zitten beter in hun vel.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 7:01pm -
 • 'Niet echt fris', maar 'toch indrukwekkend'
  De dode walvis die gisteravond bij Katwijk in het water dreef, is een plotselinge dood gestorven; hij was waarschijnlijk niet ziek, zegt het team dat het dier onderzoekt. Het kadaver is naar het strand van Scheveningen gesleept en ontleed door wetens…
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:39pm -
 • 'Ebola-wijk' afgesloten, voedsel raakt op
  In Liberia heeft het ebola-virus al honderden levens geeist. Nu heeft de regering een hele wijk van hoofdstad Monrovia afgesloten van de buitenwereld, in de hoop daarmee een nieuwe uitbraak onder controle te krijgen. 50.000 mensen zitten vast, terwij…
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:35pm -
 • Wie heeft de laptop van Di Rupo?
  De Belgische premier Elio di Rupo is bestolen van zijn koffertje en zijn laptop. De vraag is nu, of er staatsgeheimen in verkeerde handen zijn gevallen.
  - 3 hours ago 21 Aug 14, 6:29pm -
 • 'Defensie, geef het gewoon toe!'
  Al 15 jaar wordt het personeel van Defensie onnodig is blootgesteld aan kankerverwekkende stoffen. Defensie heeft dat ontkend, maar onder meer de Volkskrant heeft documenten in z'n bezit die aantonen dat Defensie al lang op de hoogte is..
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:26pm -
 • 'Russische bende doodt automobilisten'
  Ze gooien spijkers op slecht verlichte wegen en automobilisten die hun banden daarop lek rijden, worden doodgeschoten. De Russische politie jaagt op een bende sadistische moordenaars.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:22pm -
 • RTL Weer (19:55 uur): opnieuw buien in het weekend
  Langs de oostrand van Europa tropische gebieden, maar in Nederland wacht een nieuw koufront die de buien weer activeert. In heel Europa liggen de temperaturen rond de 20 graden, in veel gevallen er net onder.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:06pm -
 • VS: 'We moeten grondgebied afpakken van IS'
  Amerika heeft opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd in het noorden van Irak. Dit ondanks het dreigement van IS om nóg een Amerikaanse gijzelaar te onthoofden. Gisteren zei president Obama al dat hij niet zal zwichten voor IS. De Britten proberen intusse…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:01pm -
 • #Dag233: Slachtoffers MH17 naar huis, Amerikanen genezen van ebola en een opgeslokte haai
  Elke dag selecteren we de belangrijkste en opvallendste gebeurtenissen. Dit is dag 233 van 2014 met onder meer: Maleisische slachtoffers MH17 naar huis, ondanks dreigementen van IS toch Amerikaanse luchtaanvallen en een monstervis .
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 6:00pm -
 • Moskeeën: Sympathie voor IS 'beschamend'
  Dat sommige Nederlandse moslimjongeren blijk hebben gegeven van sympathie voor de IS, is 'beschamend'. Dat zegt de organisatie van moskeeën in Nederland.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:52pm -
 • Vondelingenkamers in Papendrecht en Groningen
  Volgende maand worden er twee vondelingenkamers geopend, waar vrouwen hun baby anoniem kunnen achterlaten. Volgens initiatiefneemster Barbara Muller bieden de kamers, in Papendrecht en Groningen, uitkomst in een controversieel probleem.
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:51pm -
 • Bijverdienen op Marktplaats? Einde uitkering

  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:50pm -
 • In de bijstand en actief op Marktplaats? Oppassen!
  Bijstandsgerechtigden die regelmatig op Marktplaats spulletjes verkopen, lopen het risico vele duizenden euro’s aan bijstand te moeten terugbetalen. Als gevolg van een verscherpte wet tegen bijstandsfraude, pakken gemeenten en uitkeringsinstanties…
  - 4 hours ago 21 Aug 14, 5:31pm -
 • Vader Breivik voelt zich schuldig
  De vader van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik voelt zich 'enigermate' schuldig aan het bloedbad dat zijn zoon in de zomer van 2011 aanrichtte.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 5:10pm -
 • Missie Afrikaanse Unie voor ebolalanden
  De Afrikaanse Unie stelt een humanitaire missie in voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ebola. De missie onder de naam Aseowa zou eind volgende week kunnen beginnen.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:48pm -
 • Davutoglu nieuwe premier van Turkije
  Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu wordt de nieuwe premier van Turkije. Dat heeft de huidige premier Erdogan bekendgemaakt.
  - 5 hours ago 21 Aug 14, 4:36pm -
 • Amerikanen met ebola genezen na experimentele behandeling
  De twee Amerikanen die ebola hadden opgelopen en met een experimenteel serum werden behandeld, zijn genezen. Een van de twee mocht eergisteren al naar huis, de ander is ook hersteld.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:20pm -
 • Nabestaanden slachtoffers MH17 opnieuw bijeen
  Nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne komen dinsdag opnieuw bij elkaar. Het gaat om een besloten bijeenkomst.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:12pm -
 • Nieuws in beeld: de mooiste foto's uit het nieuws
  De opvallendste nieuwsfoto's, geselecteerd door de redactie van RTL Nieuws.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 4:00pm -
 • Eis: 137 dagen cel voor examen-hacker
  Een nu 19-jarige jongen die tussen 2010 en 2013 ruim 2000 computers hackte en meer dan 40 miljoen afbeeldingen en video's downloadde, moet van het Openbaar Ministerie een celstraf van 137 dagen krijgen.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:47pm -
 • Kabinet wil 'verheerlijken geweld' niet strafbaar stellen
  Het kabinet is niet van plan om het verheerlijken van geweld, zoals de laatste dagen op sociale media gebeurt, strafbaar te stellen.
  - 6 hours ago 21 Aug 14, 3:36pm -
 • Mens versnelde uitsterven van Neanderthalers
  Het is een van de grote mysteries uit de geschiedenis: hoe stierven de Neanderthalers uit. Nieuw onderzoek van de universiteit van Oxford licht een tipje van de sluier op.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:26pm -
 • Nederlandse F-16's in actie om Russische bommenwerpers
  Twee Nederlandse F-16-gevechtsvliegtuigen zijn twee keer in actie gekomen omdat er twee Russische bommenwerpers boven Nederlands gebied vlogen.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:22pm -
 • Toestel met slachtoffers MH17 op weg naar Maleisië
  Het vliegtuig met aan boord de stoffelijke overschotten van 20 Maleisische slachtofefrs van de ramp met MH17 is vertrokken vanaf Schiphol. Het toestel komt morgen aan in Maleisië.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:17pm -
 • Zuid-Afrika sluit grenzen voor ebolalanden
  Wie in Guinee, Liberia of Sierra Leone is geweest en niet de Zuid-Afrikaanse nationaliteit heeft, mag Zuid-Afrika niet meer in. De regering is bang dat het virus overslaat naar het eigen land.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:10pm -
 • OM: onderzoek naar foto's GeenStijl
  Het OM gaat een strafrechtelijk onderzoek doen naar bewerkte foto's waar onder andere de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen op te zien is.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:05pm -
 • Hoe schoon is jouw strand?
  Noord-Beveland heeft het schoonste strand van Nederland. De stranden in Zeeland scoren sowieso goed in de lijst van 49 stranden.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:00pm -
 • In beeld: de schoonste en minder schone stranden van Nederland
  Noord Beveland heeft het schoonste strand van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Nederland Schoon en de ANWB. Het strand van Bloemendaal scoorde het slechtst.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 3:00pm -
 • Amerika gaat door met aanvallen op IS
  De Amerikaanse luchtmacht heeft opnieuw aanvallen uitgevoerd op strijders van de Islamitische Staat (IS) in het noorden van Irak. Volgens Iraakse media zijn daarbij enkele tientallen IS-strijders omgekomen
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 2:49pm -
 • Nederland levert helmen aan Koerden
  Het kabinet stelt 1000 gevechtshelmen en 1000 kogelwerende vesten beschikbaar aan de Koerdische strijders in het noorden van Irak.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 2:39pm -
 • Complete wijk in quarantaine om ebola
  In Monrovia, de hoofdstad van Liberia, is een hele wijk van de buitenwereld afgesloten om verspreiding van ebola tegen te gaan. Niemand mag de wijk in of uit.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 2:38pm -
 • Regisseur 'slechtste film ooit' huurt zelf een zaaltje
  De film 'De Overgave', die door critici massaal wordt neergesabeld, krijgt toch een eenmalige vertoning in Amsterdam. AT5 maakt bekend dat de regisseur zélf een zaaltje heeft gehuurd.
  - 7 hours ago 21 Aug 14, 2:31pm -
 • Zwaardere straf voor bezwangeren stiefdochter
  Een 40-jarige man uit Goor moet zeven jaar de cel in omdat hij zijn stiefdochtertje jarenlang verkrachtte en zwanger maakte. Het meisje beviel op haar 12de van een zoon.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 2:24pm -
 • Iran biedt hulp aan bij strijd tegen IS
  Iran wil het Westen helpen in de strijd tegen de Islamitische Staat (IS). Als tegenprestatie wil het land dat de VN-veiligheidsraad de sancties tegen Iran opheft.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 2:07pm -
 • Berucht gangsterduo voor de rechter
  De twee criminelen die afgelopen winter in het oosten van het land een spoor van geweld trokken, komen bijna voor de rechter.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:48pm -
 • Meegelifte Java-apen 'beetje mager' maar wel gezond
  Het gaat goed met de Java-apen die gisteren als verstekeling van een containerschip in Rotterdam werden gehaald.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:46pm -
 • Tilburgse vindt scheermesje in sinaasappel
  Een vrouw uit Tilburg heeft tijdens het persen van sinaasappels een scheermesje in een van de vruchten gevonden. Ze had de sinaasappels bij de Jumbo in haar woonplaats gekocht.
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:40pm -
 • Ook nog een babybruinvis aangespoeld
  Terwijl vanmorgen op het strand van Scheveningen de dode vinvis werd ontleed, werd er nog een vondst gedaan: een aangespoelde babybruinvis. "Daar ligt de grootste, maar dit is de kleinste walvissoort ter wereld."
  - 8 hours ago 21 Aug 14, 1:35pm -
 • Timmermans: Situatie rampplek MH17 blijft gevaarlijk
  In de omgeving van de plek waar rampvlucht MH17 is neergestort, wordt nog altijd hard gevochten. Het is er zeer onrustig en gevaarlijk.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 1:21pm -
 • 'Joden willen weg uit Schilderswijk'
  Sommige joden willen vertrekken uit de Schilderswijk. Ze zouden zich niet meer veilig voelen in de Haagse wijk.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 1:17pm -
 • Video: een walvis ontleden doe je zo
  De dode vinvis die gisteren voor de kust bij Katwijk dreef, is op het strand van Scheveningen ontleed.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 1:06pm -
 • Moordenaar Dirk Post uit Urk een jaar langer vast
  De moordenaar van de 14-jarige Dirk Post uit Urk moet in elk geval nog 12 maanden onder behandeling in een gesloten justitiële jeugdinrichting blijven.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 1:01pm -
 • Walvis mogelijk gestorven door aanvaring met schip
  De dode walvis die op het strand van Scheveningen wordt ontleed, is mogelijk om het leven gekomen door een aanvaring met een schip. Het dier stierf een plotselinge dood.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 12:48pm -
 • Klant belt politie omdat stripper geen seks wil
  William McDaniel had afgelopen zaterdag betaald voor een stripper maar ze wilde niet met hem naar bed. Dat pikte hij niet. En dus besloot de Amerikaan de politie te bellen.
  - 9 hours ago 21 Aug 14, 12:47pm -
 • Juichen om onthoofdingsvideo mag gewoon
  Op sociale media wordt het onthoofdingsfilmpje van journalist James Foley toegejuicht door IS-sympathisanten. CDA-leider Buma vindt dat de verheerlijking van IS strafbaar gesteld moet worden. Kan dat zomaar?
  - 10 hours ago 21 Aug 14, 11:52am -
v.a. € 39,- in Amsterdam en omstreken
Loodgietersbedrijf Teunisse

Deze website gebruikt cookies. Je geeft door gebruik te maken van deze website of op Accepteer te kliken, toestemming om cookies te gebruiken. Als je het cookie beleid wilt lezen klik dan op de link. Meer informatie

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website en op “Accepteer” te klikken geeft u toestemming tot het gebruik van Cookies. “Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.” “Google Analytics Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.” “Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.” “De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.” “Meer informatie over cookies? Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden: Cookierecht.nl Consumentenbond: “Wat zijn cookies?” Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?” Consumentenbond: “Cookies verwijderen” Consumentenbond: “Cookies uitschakelen” Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising”” Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website en op “Accepteer” te klikken geeft u toestemming tot het gebruik van Cookies.

Close