Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Bookmark & Share Subscribe to Feed
Hoofdnieuws | Nieuws in vogelvlucht

Parool

Powned

 • Oude Apple verkocht voor 7 ton
  Een van de laatste intacte exemplaren van de eerste serie Apple-computers is vandaag in New York voor een bedrag van 905.000 dollar (715.000 euro) geveild.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:40pm -
 • Zoektocht naar vermist jochie (5)
  In de Utrechtse plaats Cothen is op dit moment een grote zoektocht gaande naar een vermist jongetje.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:11pm -
 • Duinrell jorist Zwarte Piet
  Pretpark Duinrell krijgt dit jaar geen Zwarte Piet op bezoek, maar karakterpieten, discopieten, brandweerpieten, zeurpieten, fanfarepieten en andere varianten.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 10:01pm -
 • Uitslagen Champions League
  Real Madrid heeft vanavond ook het derde groepsduel in de Champions League gewonnen. De titelverdediger was op Anfield veel te sterk voor Liverpool (3-0). Die stand stond bij rust al op het scorebord.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:41pm -
 • Burgemeester Mexico achter verdwijningen
  De burgemeester van Iguala, in het zuidwesten van Mexico, en zijn vrouw zijn verantwoordelijk voor de verdwijning van 43 studenten bijna een maand geleden.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:33pm -
 • Jongen brengt uren in donkere trein door
  Een jongen uit Purmerend beleefde gisteravond een paar hachelijke uurtjes. Hij reisde van Haarlem naar Enkhuizen, maar viel vlak voor zijn eindbestemming in slaap. Toen hij wakker werd was de trein donker en stond hij al op het rangeerterrein.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:17pm -
 • 'Jongedames: ga Tinderen, niet stemmen'
  Jonge vrouwen in de Verenigde Staten kunnen beter gaan Tinderen dan gaan stemmen. Dat zei de presentatrice van het Amerikaanse tv-programma The Five, Kimberly Guilfoyle.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:47pm -
 • Hiddink toch geen tienervader
  Guus Hiddink (67) heeft in zijn vroege tienerjaren toch geen kind verwekt. Daar was vandaag even sprake van, maar de oefenmeester van Oranje ontkent.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:32pm -
 • Meisje (14) slaat verkeersregelaar
  Een meisje van 14 heeft gisteravond een verkeersregelaar van 60 met een welgemikte vuistslag tegen de grond gemept.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:14pm -
 • NAC wil Verbeek
  Gertjan Verbeek is één van de kandidaten bij NAC Breda voor de functie van hoofdcoach. Dat heeft technisch directeur Graeme Rutjes woensdag bevestigd tegenover FOX Sports.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:56pm -
 • Genomineerden Publieksprijs NS bekend
  Journalist en schrijver Michel van Egmond maakt voor het tweede jaar op rij kans op de NS Publieksprijs.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:20pm -
 • Update: baby dood in Jeruzalem
  In Jeruzalem is een auto ingereden op mensen die uit een tram stapten. Negen mensen raakten gewond. Een vrouw en een baby zijn er slecht aan toe.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:19pm -
 • Al bijna 5.000 eboladoden
  Het aantal ebolaslachtoffers is opgelopen tot 4.877.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:54pm -
 • Update: neergeschoten militair dood
  In het parlement van Canada, in Ottawa, is vandaag een gewapende man doodgeschoten. Vlak daarvoor was er een schietpartij geweest bij een nabijgelegen oorlogsmonument.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:32pm -
 • U kijkt graag naar uw eigen poep
  U kent het wel: u heeft net drie kwartier zitten zwoegen op het kleinste kamertje. Het voelt alsof u een volwassen Winston Bogarde heeft gebaard. U veegt het zweet van uw voorhoofd en draait zich eens op uw gemak om om een blik te werpen op de oogst.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:31pm -

Buienradar

NOS

 • Blauwzuurgas vrij na brand Kampen
  Bij een grote brand in Kampen is blauwzuurgas vrijgekomen. De brandweer sprak aanvankelijk een mededeling van burgemeester Koelewijn over die giftige stof tegen. De kans op schade voor de gezondheid is volgens de GGD minimaal. Alleen in een straal va…
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:28pm -
 • Schutter was 32-jarige Canadees
  Canadese functionarissen zeggen dat de man die in Ottowa een militair doodschoot Michael Zehaf-Bibeau heet. De man werd na zijn daad doodgeschoten door een beveiliger.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:10pm -
 • Beveiliger doodt schutter Ottawa
  De man die bij een oorlogsmonument in Ottawa een militair doodschoot, is niet lang daarna zelf doodgeschoten in het parlementsgebouw waar hij heen was gevlucht. De militair, een reservist, stond als erewacht bij het monument.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:31pm -
 • Politie NL alert na aanslag maandag
  De Nederlandse politie is extra alert op terreurdaden. Volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding wordt er extra gesurveilleerd op plaatsen waar veel mensen komen, zoals stations.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:10pm -
 • "Al in 1989 geruchten over Poch"
  Collega's van oud-Transavia-piloot Julio Poch wisten al veel langer van zijn mogelijke betrokkenheid bij dodenvluchten in Argentinie. Dat bleek tijdens een videoverhoor van Edwin Reijnoudt Brouwer, die lang met Poch samenwerkte.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:41pm -
 • Baby gedood bij aanslag Jeruzalem
  In het centrum van Jeruzalem is een baby gedood bij een aanslag. Een auto reed in op mensen die net uit een tram waren gestapt. De politie zegt dat er acht gewonden zijn, van wie er twee in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:25pm -
 • Schoten in parlementsgebouw Canada
  Bij een oorlogsmonument in Ottawa is een militair neergeschoten. Daarna zijn ook schoten gelost in het gebouw van het Canadese parlement. Er zijn zeker 30 schoten gelost, mogelijk door twee of drie schutters, van wie er een zou zijn gedood.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:20pm -
 • Kustwacht:kijk uit voor containers
  De Kustwacht waarschuwt schippers op de Noordzee voor overboord geslagen lading. Bij de storm van vannacht en vanochtend zijn onder meer containers en reddingsvlotten in zee beland.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:58pm -
 • Staat gedagvaard door longartsen
  Twee longartsen hebben de Staat voor de rechter gedaagd. Ze vinden dat die de tabaksindustrie te veel invloed geeft op het anti-rookbeleid. De artsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker betogen dat de Staat zich niet houdt aan de wet die voorschrijft d…
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:58pm -
 • Kritiek Erdogan op wapendropping
  De Turkse president Erdogan heeft kritiek op de Amerikaanse munitie- en wapendroppings bij de stad Kobani, vlak over de grens in Syrie. Volgens Erdogan zijn er wapens, die bedoeld waren voor de Koerden, in handen gevallen van IS.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:28pm -
 • Problemen hoogwater voorbij
  Rijkswaterstaat heeft het advies om de dijken te bewaken ingetrokken. Het gevaar van hoogwater is geweken nu de waterstand ook in het noorden van het land aan het dalen is.
  - 11 hours ago 22 Oct 14, 1:33pm -
 • Weer beschuldiging aan adres Krol
  De Gaykrant heeft in 2010 een kleine 20.000 euro subsidie ontvangen voor een marktonderzoek, dat volgens directeur Rick van Dijk van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek waarschijnlijk niet is uitgevoerd. Hoofdredacteur Henk Krol zou later nog…
  - 12 hours ago 22 Oct 14, 12:35pm -
 • Team Juncker krijgt fiat parlement
  Het Europees Parlement heeft met een ruime meerderheid ingestemd met de nieuwe Europese Commissie, die onder leiding staat van Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg. De uitslag van de stemming was 423 tegen 209, bij 67 onthoudingen…
  - 13 hours ago 22 Oct 14, 11:28am -
 • Serum met antistoffen tegen ebola
  Een serum tegen ebola dat gemaakt is van bloed van patienten die de ziekte overwonnen hebben, moet binnen een paar weken beschikbaar zijn in Liberia. Mensen die genezen zijn van ebola maken antistoffen in hun bloed aan die het virus aanvallen. Die an…
  - 14 hours ago 22 Oct 14, 10:14am -
 • Hoogwater in Noord-Nederland
  Het noorden van het land heeft te maken met hoogwater als gevolg van de eerste herfststorm van het jaar. Rond 10.30 uur stond het water in Delfzijl op het hoogste punt,4.30 m boven NAP. In het noorden is dijkbewaking ingesteld. De veerdiensten naar A…
  - 15 hours ago 22 Oct 14, 9:17am -
 • Curacao wil af van rol gouverneur
  Het parlement van Curacao heeft een motie aangenomen die het mogelijk maakt de gouverneur van het eiland buitenspel te zetten. Die heeft de bevoegdheid om kandidaat-ministers te screenen op hun integriteit. De motie was ingediend door oud-premier Ger…
  - 17 hours ago 22 Oct 14, 7:51am -
 • Hagenaars worden dikker en eenzamer
  Het aantal inwoners van Den Haag met overgewicht en een verhoogd risico op diabetes, dat bovendien eenzaam is, zal sterk toenemen, staat in een studie van GGD Haaglanden. De instantie baseert zich op prognoses van het CBS. In 2020 heeft Den Haag meer…
  - 17 hours ago 22 Oct 14, 7:22am -
 • Nederland in VN-Mensenrechtenraad
  Nederland is vanaf volgend jaar weer lid van de Mensenrechtenraad van de VN. Nederland is gekozen voor de periode tot 2017. De raad richt zich op het naleven van mensenrechtenverdragen in de hele wereld.
  - 19 hours ago 22 Oct 14, 5:54am -
 • Boegbeeld Washington Post overleden
  De Amerikaanse journalist Ben Bradlee is overleden. Hij was 93 jaar. Bradlee was hoofdredacteur van The Washington Post toen die krant het Watergate- schandaal onthulde, het politieke schandaal dat in 1974 leidde tot het aftreden van president Richar…
  - 19 hours ago 22 Oct 14, 5:28am -
 • Wateroverlast vooral in Rotterdam
  Het hoogwater als gevolg van de storm heeft in Rotterdam-Rijnmond overlast veroorzaakt. Grote problemen deden zich nergens voor. In enkele wijken van Rotterdam en in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis liepen straten en kades onder water. De brandweer…
  - 19 hours ago 22 Oct 14, 5:26am -

Trouw

 • Real Madrid in één helft klaar met Liverpool
  Met groots machtsvertoon won Real Madrid vandaag ook de derde groepswedstrijd van dit seizoen in de Champions League. De titelverdediger van de
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:43pm -
 • Gemeente niet vervolgd om dug-out Twijzel
  Gemeente Achtkarspelen en voetbalvereniging SC Twijzel worden niet strafrechtelijk vervolgd voor de instorting van een dug-out in Twijzel. Bij
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:15pm -
 • Serie aanslagen in Canada
  Een serie aanslagen in de Canadese hoofdstad Ottawa heeft vandaag de Canadese politie 'verrast'. Er werd geschoten in het parlementsgebouw en bij
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:14pm -
 • Burgemeester liet studenten Mexico verdwijnen
  De burgemeester van Iguala, in het zuidwesten van Mexico, en zijn vrouw zijn verantwoordelijk voor de verdwijning van 43 studenten bijna een
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 8:06pm -
 • NAVO onderschept Russisch vliegtuig
  Gevechtsvliegtuigen van de NAVO hebben dinsdag boven de Oostzee een Russisch verkenningsvliegtuig onderschept. Dit heeft het bondgenootschap
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:58pm -
 • Iraakse Koerden sturen strijders naar Kobani
  Het parlement van Iraaks Koerdistan heeft er vandaag mee ingestemd strijders naar de belegerde Syrische stad Kobani te sturen. Turkije had er
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:55pm -
 • Verenigde Staten bieden Canada hulp aan
  De Verenigde Staten hebben Canada vandaag hulp aangeboden na de aanslagen in de hoofdstad Ottawa, waarbij onder meer een militair werd
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:13pm -
 • Google lanceert nieuw 'slim' e-mailprogramma Inbox
  Google heeft een nieuw e-mailprogamma gelanceerd: Inbox. Dat heeft het concern in een blogpost onthuld. Tien jaar nadat Gmail werd gelanceerd,
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:57pm -
 • Timmermans voor duurzamere Europese Unie
  Een duurzamere Europese Unie en meer samenhang in het beleid. Dat is waar aanstaand Europees Commissaris Frans Timmermans snel voor wil zorgen.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:51pm -
 • IOC erkent Kosovo
  Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft Kosovo voorlopig erkend als lid. Het land krijgt mogelijk in december een volledig lidmaatschap,
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:46pm -
 • Bijenkorf herkent klanten met iBeacon
  Het Rotterdamse filiaal van de Bijenkorf heeft sinds gisteren iBeacons aan de kassa's hangen. Dat zijn kleine apparaatjes die klanten herkennen
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:45pm -
 • Baby gedood bij terreuraanval Jeruzalem
  Een baby is vanavond omgekomen bij een terreuraanval in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Een Palestijn was met een auto ingereden op mensen
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:16pm -
 • Politie Nederland waakzaam op drukke locaties na Canada
  De politie in Nederland is vanwege de aanslagen in Canada extra waakzaam. Op advies van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:08pm -
 • 'Kieft' kanshebber NS Publieksprijs
  Journalist en schrijver Michel van Egmond maakt voor het tweede jaar op rij kans op de NS Publieksprijs. Zijn boek 'Kieft' over de gelijknamige
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:53pm -
 • Estland maakt e-burgerschap voor buitenlanders mogelijk
  Estland komt met een nieuw digitaal concept. Niet uit het land afkomstige personen kunnen vanaf eind 2014 een e-burgerschap aanvragen, waarmee ze
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:45pm -

AD

Telegraaf

 • NieuwSoms wat gemiezer
  Zeist (weeronline.nl), 23 oktober 2014 - Vandaag begint een beetje miezerig, maar vanmiddag is het droog en schijnt de zon door wat sluierbewolking. Na een frisse woensdag ligt de middagtemperatuur weer enkele graden hoger. Komende dagen is het licht…
  - 37 mins ago 23 Oct 14, 12:00am -
 • Kensington wint MTV EMA voor Best Dutch Act Award
  Kensington heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de MTV European Music Award voor Best Dutch Act gewonnen. De band mag Nederland op 9 november vertegenwoordigen in Glasgow bij de verkiezing van Best European Act.
  - 1 hour ago 22 Oct 14, 11:27pm -
 • Samenvatting Jong PSV-Fortuna Sittard
  De samenvatting van de Jupiler League-wedstrijd tussen Jong PSV en Fortuna Sittard.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:31pm -
 • Brand Kampen is geblust
  De brand in een berg schroot in Kampen is geblust. De brand bij schrootbedrijf Regelink in de Haatlanderhaven begon woensdag om 9 uur. Twaalf uur later kon de brandweer het blussen stoppen.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:28pm -
 • Kritiek Amnesty op NL
  Amnesty International heeft kritiek op het terugsturen door Nederland van Somalische asielzoekers. In sommige gevallen staat dat terugsturen vrijwel gelijk aan een „doodvonnis” omdat asielzoekers terechtkomen in gebieden die gecontroleerd worden…
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:27pm -
 • Ronaldo: 'Dat record ga ik pakken'
  "Ik maak me geen zorgen om het record van Raul. Ik weet dat ik dat vandaag of morgen ga verbreken", aldus Cristiano Ronaldo die op het punt staat topscorer allertijden te worden in de Champions League.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:26pm -
 • Wenger looft de Belgen
  Arsène Wenger had na afloop van de late CL-overwinning op Anderlecht lovende woorden voor de Belgen. "Anderlecht speelde uitstekend en liet zien dat er in België topspelers rondlopen", zei de Fransman tegenover Sky Sports.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 10:06pm -
 • Ook Sneijder blij dat Hiddink blijft
  Ook Wesley Sneijder is blij met het aanblijven van Guus Hiddink als bondscoach. "Het zou niet juist zijn geweest hem er nu uit te sturen", liet de middenvelder weten tegenover de NOS na afloop van het kansloos verloren duel met zijn club Galatasaray…
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:55pm -
 • Sint-Maarten doet dwars
  Het parlement van Sint-Maarten heeft de aanwijzing verworpen die de Rijksministerraad vrijdag had uitgedaan. Hierin is bepaald dat de ministers van het nieuwe kabinet van Sint-Maarten en de minister-president pas mogen worden benoemd als zeker is dat…
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:38pm -
 • 'Dortmund maatje te groot'
  Wesley Sneijder was realistisch na de nederlaag van Galatasaray tegen Borussia Dortmund (0-4). „Deze ploeg was een maatje te groot”, blikte hij terug voor de camera van de NOS.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:35pm -
 • Stöpler en Lampater leiden
  De Nederlandse baanwielrenner Nick Stöpler en zijn Duitse partner Leif Lampater hebben de macht gegrepen in de Zesdaagse van Amsterdam. Ze namen woensdag de leiding over van het favoriete duo Niki Terpstra en Yoeri Havik, die naar de derde positie z…
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:32pm -

Elsevier

 • NieuwVermist jongetje gevonden
  COTHEN (ANP) - De vermiste Wilco (5) uit het Utrechtse dorp Cothen is in de nacht van woensdag op donderdag aangetroffen in een schuur. Daar was hij in slaap gevallen. Hij mankeerde niets, meldde de politie.
  - 57 mins ago 22 Oct 14, 11:40pm -
 • Aanhouding Bende van Nijvel
  LUIK (Belga) - In België is woensdag opnieuw een verdachte aangehouden in de zaak van de Bende van Nijvel. Het gaat om Michel Libert, een vroeger kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP).
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:45pm -
 • 'Terugsturen Somaliërs soms doodvonnis'
  AMSTERDAM (ANP) - Amnesty International heeft kritiek op het terugsturen door Nederland van Somalische asielzoekers. In sommige gevallen staat dat terugsturen vrijwel gelijk aan een ,,doodvonnis'' omdat asielzoekers terechtkomen in gebieden die gecon…
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:23pm -
 • Brand Kampen is geblust
  KAMPEN (ANP) - De brand in een berg schroot in Kampen is geblust. De brand bij schrootbedrijf Regelink in de Haatlanderhaven begon woensdag om 9 uur. Twaalf uur later kon de brandweer het blussen stoppen.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:58pm -
 • Grote zoekactie Cothen naar 5-jarig jongetje
  COTHEN (ANP) - De politie heeft woensdagavond een grote zoekactie op touw gezet naar een 5-jarig jongetje in het Utrechtse dorp Cothen. Veiligheidsdiensten speuren de omgeving af met helikopters, speurhonden en duikers van de brandweer.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:48pm -
 • Burgemeester liet studenten Mexico verdwijnen
  MEXICO-STAD (ANP) - De burgemeester van Iguala, in het zuidwesten van Mexico, en zijn vrouw zijn verantwoordelijk voor de verdwijning van 43 studenten bijna een maand geleden. Deze beschuldiging uitte het Openbaar Ministerie woensdag.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:12pm -
 • Mogelijk verdachte Ottawa geïdentificeerd
  WASHINGTON (ANP) - Een verdachte van de aanslagen van Ottawa is mogelijk geïdentificeerd. Het zou gaan om Michael Zehaf-Bibeau, een in 1982 geboren Canadees die tot de islam is bekeerd.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 9:07pm -
 • Obama: na 'Ottawa' is waakzaamheid nodig
  WASHINGTON (ANP) - Barack Obama heeft de aanslagen van Ottawa woensdag ,,tragisch'' genoemd. Volgens de Amerikaanse president wordt de noodzaak tot waakzaamheid door het geweld in de Canadese hoofdstad alleen maar groter.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 9:06pm -
 • Geen vervolging om ronselen in Roermond
  ROERMOND (ANP) - Het Openbaar Ministerie (OM) stelt geen vervolging in voor mogelijke ronselpraktijken bij de gemeenteraadsverkiezingen in Roermond in maart. Dat heeft burgemeester Peter Cammaert woensdag bekendgemaakt.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:35pm -
 • Gemeente niet vervolgd om dug-out Twijzel
  ACHTKARSPELEN (ANP) - Gemeente Achtkarspelen en voetbalvereniging SC Twijzel worden niet strafrechtelijk vervolgd voor de instorting van een dug-out in Twijzel. Bij het ongeluk in mei kwam een 10-jarig meisje om en raakten vijf kinderen gewond.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:20pm -
 • Amerikaanse beurzen in het rood
  NEW YORK (ANP) - De beurzen in New York noteerden woensdag lager. Beleggers verwerkten een stroom aan bedrijfsresultaten en namen wat winst na de stevige plussen die een dag eerder op de borden werden gezet. Met een schuin oog hielden ze de gebeurten…
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:45pm -
 • Premier: regering Canada moet functioneren
  OTTAWA (ANP) - De Canadese premier Stephen Harper heeft woensdag de aanslagen in Ottawa veroordeeld. Hij benadrukt dat het belangrijk is dat regering en parlement blijven functioneren.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:17pm -
 • NAVO onderschept Russisch vliegtuig
  BRUSSEL (ANP) - Gevechtsvliegtuigen van de NAVO hebben dinsdag boven de Oostzee een Russisch verkenningsvliegtuig onderschept. Dit heeft het bondgenootschap woensdag laten weten.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:12pm -
 • Winkelcentrum Ottawa weer vrijgegeven
  OTTAWA (ANP) - De afgrendeling van winkelcentrum Rideau Centre in Ottawa is opgeheven. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er niet geschoten, aldus de Canadese politie volgens de krant Ottawa Citizen. Er is wel geschoten in het parlement en…
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:52pm -
 • VS bieden Canada hulp aan
  OTTAWA (ANP) - De Verenigde Staten hebben Canada woensdag hulp aangeboden na de aanslagen in de hoofdstad Ottawa, waarbij onder meer een militair werd neergeschoten bij het nationale oorlogsmonument. Het slachtoffer is overleden.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:28pm -

Metro Nieuws

ND

 • Poolse priester aangeklaagd wegens kindermisbruik
  Een Poolse priester is aangeklaagd voor het seksueel misbruiken van minderjarigen in zowel Polen als de Dominicaanse republiek. De priester is in totaal tien vergrijpen ten laste gelegd. Acht daarvan zijn voor het misbruiken van jongens jonger dan 15…
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:45pm -
 • Wall Street maakt einde aan opmars
  Wall Street heeft woensdag een einde gemaakt aan de opmars van de afgelopen drie handelsdagen. De Dow Jones Index sloot 0,9 procent lager op 16.462,09 punten. De breder samengestelde S&P500 index daalde 0,7 procent tot op 1.927,19 punten en techb…
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:31pm -
 • Leger Libië trekt Benghazi in
  Libische militairen zijn woensdag de oostelijke stad Benghazi binnengetrokken. Het is voor het eerst in twee maanden dat het leger voet aan de grond krijgt in Benghazi. De stad staat al langer onder controle van islamistische milities.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:31pm -
 • Zoektocht naar vermiste kleuter in Cothen
  De politie is woensdagavond in Cothen bezig met een grote zoektocht naar een jongetje van 5 dat wordt vermist. Hij verdween aan het einde van de middag toen hij in de buurt van zijn huis aan de Caspargauw in de Utrechtse plaats met wat andere kindere…
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:30pm -
 • Gemeente niet vervolgd voor dug-outongeluk Twijzel
  De gemeente Achtkarspelen wordt niet vervolgd voor het fatale dug-outongeluk in Twijzel. Dat laat het Openbaar Ministerie woensdag weten. Ook voetbalvereniging SC Twijzel wordt niet vervolgd. Er is onvoldoende bewijs voor schuld en vervolging heeft '…
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:15pm -
 • ‘Burgemeester achter verdwijning studenten Mexico’
  De ontvoering van een groep Mexicaanse studenten door een aantal agenten is in opdracht van een lokale burgemeester uitgevoerd. Dat heeft de Mexicaanse justitie woensdag gezegd. Bij de aanval op de studenten kwamen zes mensen om, 43 studenten worden…
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:46pm -
 • Lagere eis voor moord op sportschoolhouder
  Voor de moord op sportschoolhouder Mondher Bennour uit Almere heeft het OM woensdag in hoger beroep celstraffen tot achttien jaar geëist. Dat is lager dan de eis die eerder bij de rechtbank werd uitgesproken. Justitie wilde toen nog celstraffen tot…
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:45pm -
 • ‘Ik geloof in door de auteur gekleurde journalistiek’
  Dit najaar bestaat het Nederlands Dagblad zeventig jaar. In die jaren is de journalistiek veranderd. Wat is christelijke journalistiek en wat is het niet? En: hoe ziet de toekomst van de christelijke journalistiek eruit? In deze serie geeft Karel Smo…
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:48pm -
 • WHO: binnen twee weken serum tegen ebola
  GENÈVE - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ‘binnen twee weken’ een serum tegen het dodelijke ebolavirus beschikbaar. Het middel wordt gemaakt uit het bloed van genezen ebolapatiënten.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:15pm -
 • ‘Betrouwbare studiebijbel voor gewone kerkganger’
  EDE - De HSV Studiebijbel ligt vanaf vrijdag in de boekwinkel. De verklaring bestaat grotendeels uit de vertaling van de Engelstalige studiebijbel bij de ESV. Eindredacteur Oude Testament Mart-Jan Paul: ‘Die verklaring is mooi, goed en recent.’
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:15pm -
 • Aparte bijbel voor mannen en vrouwen
  HEERENVEEN - Uitgeverij Jongbloed komt volgend jaar met twee nieuwe uitgaven van de Herziene Statenvertaling (HSV): een Mannenbijbel en een Vrouwenbijbel.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:15pm -
 • Visioenen over overstromingen
  DEN HAAG - De boot ligt klaar en de voedsel- en watervoorraden worden aangelegd. Tonnes Blonk, lid van de Protestantse Kerk en voormalig gemeentestichter, houdt rekening met een overstroming, erger dan de Watersnoodramp van 1953.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:15pm -
 • Blauwzuurgas vrij bij brand in Kampen
  KAMPEN - Bij een brand bij een schroothandel aan de Haatlandhaven in Kampen is woensdag blauwzuurgas vrijgekomen.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:13pm -
 • Extra toezicht politie na aanslagen in Canada
  De Nederlandse politie is vanwege de aanslag op militairen in Canada extra alert. In drukke gebieden is sinds begin van de week extra politietoezicht, meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) woensdagavond. Ook zijn…
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 6:00pm -
 • WHO: ebola heeft al 4800 levens geëist
  Ebola heeft al meer dan 4800 levens geëist. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie woensdag gezegd. De verspreiding van het virus blijft ondertussen gewoon doorgaan.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 6:00pm -
 • Voetbalbiograaf maakt weer kans op NS Publieksprijs
  Michel van Egmond maakt voor het tweede jaar op rij kans op de NS Publieksprijs. Hij is in de race met zijn biografie over Wim Kieft en won vorig jaar met zijn boek over René van der Gijp. Ook Esther Verhoef en Herman Koch maken opnieuw kans op de p…
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:30pm -
 • Iraakse Koerden naar Kobani
  Koerdische strijders, de zogeheten peshmerga, kunnen vanuit Iraaks-Koerdistan naar de Syrische grensstad Kobani reizen om de stad te verdedigen tegen de extremistische organisatie Islamitische Staat. Dat heeft het parlement van de semi-autonome regio…
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:30pm -
 • Aanslag in Canadese parlement
  OTTAWA - Bij een aanslag op het Canadese parlement zijn woensdag twee doden gevallen.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:24pm -
 • AEX eindigt wisselvallige dag hoger
  De Amsterdamse beurs is woensdag licht hoger gesloten na een wisselvallige handelsdag. De AEX-index begon de dag in het rood, maar stond bij het luiden van de bel 0,4 procent hoger op 396,01 punten. De hoofdgraadmeter van het Damrak presteerde daarme…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 5:00pm -
 • Negen gewond bij aanval Jeruzalem
  Een automobilist is woensdag in het oosten van de Israëlische hoofdstad Jeruzalem met zijn auto ingereden op een groep mensen die stond te wachten bij een tramhalte. Negen mensen raakten daarbij gewond. Drie van hen, onder wie een kind, liepen ernst…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:45pm -
 • VS breiden ebolascreenings uit
  De Verenigde Staten gaan de controles van mensen die uit door ebola getroffen landen naar de VS reizen 21 dagen in de gaten houden. Dat is de incubatietijd van het dodelijke virus. Voorheen werden mensen uit Guinee, Liberia en Sierra Leone alleen gec…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:45pm -
 • Corio-koper Klépierre ziet omzet dalen
  Vastgoedfonds Klépierre heeft vorig kwartaal aanmerkelijk meer omgezet dan een jaar geleden. De inkomsten van het Franse bedrijf - dat momenteel druk bezig is met de overname van zijn Nederlandse concurrent Corio - slonken met dertien procent naar 2…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:31pm -
 • Blackwater-beveiligers schuldig aan bloedbad Irak
  Vier voormalige medewerkers van het Amerikaanse beveiligingsbedrijf Blackwater zijn woensdag schuldig bevonden aan het aanrichten van een bloedbad in Irak in 2007. De strafmaat volgt later, maar gezien de aanklachten verdwijnen de vier waarschijnlijk…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:30pm -
 • Opnieuw protest Iran tegen zuuraanvallen
  Honderden Iraniërs zijn woensdag in de Iraanse stad Isfahan opnieuw de straat opgegaan om te protesteren tegen een reeks zuuraanvallen waar vrouwen de afgelopen maanden slachtoffer van zijn geworden.
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:30pm -
 • Verkeersruzie mondt uit in schietpartij
  Een man en een vrouw zijn woensdag in Den Haag aangehouden voor betrokkenheid bij een uit de hand gelopen verkeersruzie waarbij werd geschoten. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte, de vermoedelijke schutter. Zijn identiteit is bij de p…
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:30pm -

Volkskrant

RTL

 • Weer aanhouding Bende van Nijvel
  In België is opnieuw een verdachte aangehouden in de zaak van de Bende van Nijvel. Het gaat om Michel Libert, een vroeger kopstuk van de extreemrechtse groepering Westland New Post (WNP).
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 11:02pm -
 • Nog altijd geen spoor van 5-jarige Wilco
  De 5-jarige Wilco uit het Utrechtse dorp Cothen, die sinds gisteren vermist wordt, is nog altijd niet gevonden. De politie zoekt nu naar een rode auto die zou zijn gezien op de plek van zijn verdwijning.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:42pm -
 • Schrootbrand in Kampen is geblust
  De brand in een berg schroot in Kampen is geblust. De brand bij schrootbedrijf Regelink in de Haatlanderhaven begon om 9 uur 's ochtends. Twaalf uur later kon de brandweer het blussen stoppen.
  - 2 hours ago 22 Oct 14, 10:30pm -
 • Dader Ottawa was 32-jarige bekeerde Canadees
  De man die in Ottawa een militair heeft doodgeschoten, is geïdentificeerd. Het gaat volgens het Amerikaanse CBS om Michael Zehaf-Bibeau, een in 1982 geboren Canadees die tot de islam is bekeerd.
  - 3 hours ago 22 Oct 14, 9:29pm -
 • Oude Apple geveild voor ruim 7 ton
  Een van de weinige resterende exemplaren van de eerste serie Apple-computers is in New York geveild voor 905.000 dollar (715.000 euro). De identiteit van de koper is niet bekendgemaakt.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 9:02pm -
 • 'Burgemeester liet studenten Mexico verdwijnen'
  De burgemeester van Iguala, in het zuidwesten van Mexico, en zijn vrouw zijn verantwoordelijk voor de verdwijning van 43 studenten bijna een maand geleden.
  - 4 hours ago 22 Oct 14, 8:25pm -
 • Gemeente niet vervolgd om dug-out Twijzel
  De gemeente Achtkarspelen en voetbalvereniging SC Twijzel worden niet strafrechtelijk vervolgd voor het instorten van een dug-out in Twijzel.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 8:03pm -
 • Cadeautje: Agenten in oorlogstuig
  Ze zijn gebouwd voor oorlog, maar worden nu gebruikt in kleine dorpjes inAmerika. Tanks, gepantserde voertuigen en granaatwerpers horen steeds vakerbij de uitrusting van de lokale politie. Een cadeautje van de Amerikaanseregering.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:17pm -
 • NAVO onderschept Russisch vliegtuig
  Gevechtsvliegtuigen van de NAVO hebben boven de Oostzee een Russisch verkenningsvliegtuig onderschept. Het toestel was zonder toestemming het luchtruim van Estland binnengevlogen.
  - 5 hours ago 22 Oct 14, 7:08pm -
 • Even wennen: roken in klein café mag niet meer
  Voor de kleine cafés zonder personeel was vandaag de eerste dag dat ze hun asbakken in de kast moesten houden. Voor kroegbazen en klanten is dat nog even wennen.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 7:03pm -
 • Grote zoektocht naar Wilco (5) uit Cothen
  In Cothen is aan het begin van de avond een grote zoektocht begonnen naar de 5-jarige Wilco Lagerweij.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:54pm -
 • Eerste herfststorm: 'het viel alles mee'
  De eerste herfststorm van het jaar heeft vooral voor omgevallen bommen en wateroverlast gezorgd. De totale stomschade viel alles mee: 2 miljoen euro.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:52pm -
 • 'Hoog tijd dat Frankrijk tot de orde wordt geroepen'
  Frankrijk krijgt een gele kaart van de Europese Commissie vanwege de overheidsbegroting voor 2015: het begrotingstekort is veel hoger dan de strenge Europese eisen. "Het wordt hoog tijd dat Frankrijk tot de orde wordt geroepen", vindt econoom Mathijs…
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:37pm -
 • Baby gedood bij aanslag Jeruzalem
  In Jeruzalem is een man met zijn auto ingereden op mensen bij een metrostation. Een baby van drie maanden oud kwam om het leven, acht mensen, onder wie de dader, raakten gewond.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:33pm -
 • Hier heeft Utrecht 12 jaar lang voor gelobbyd
  De Tour van volgend jaar wordt er een met weinig tijdritten, veel bergetappes en het wordt er een met een dubbel Hollands tintje. Met een etappe door de provincie Zeeland en natuurlijk de Grand Départ: in Utrecht.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:24pm -
 • Giftig blauwzuurgas in Kampen
  Het vuur in Kampen bij een schroothandel is nog steeds niet uit, maar welonder controle. Bij de brand kwam blauwzuurgas vrij, een giftig gas dathoofdpijn, misselijkheid en benauwdheid kan veroorzaken.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:20pm -
 • Jongen uren vast in donkere trein na dutje
  Een jongen die gisteravond met de NS van Haarlem naar Enkhuizen reisde, heeft een stuk langer in de trein gezeten dan de bedoeling was. Hij viel namelijk in slaap en kon pas midden in de nacht worden bevrijd.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:13pm -
 • Politie in Nederland extra waakzaam
  Sinds maandag in Canada twee agenten werden aangereden door een moslimextremist, is de politie in Nederland extra waakzaam. Agenten laten zich vaker zien op drukke plaatsen, zoals stations, en er zijn onzichtbare maatregelen getroffen.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:12pm -
 • 'De schrik is enorm in Canada, door heel het land'
  De schrik in Canada zit er goed in na een serie aanslagen in het parlementsgebouw, bij een oorlogsmonument en een winkelcentrum "Het hele land is geschokt', vertelt Amerika-correspondent Erik Mouthaan.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:10pm -
 • Politie Ottawa zoekt twee verdachten
  De Canadese politie is op zoek naar twee verdachten vanwege mogelijke betrokkenheid bij schietincidenten vandaag in de hoofdstad Ottawa.
  - 6 hours ago 22 Oct 14, 6:09pm -
 • IS nam Canada openlijk in het vizier
  De incidenten in Canada de afgelopen dagen die verband lijken te houden met terrorisme, volgen op een openlijke oproep van de extremistische beweging IS.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:31pm -
 • Doden bij ebola-rel in Sierra Leone
  Toen gezondheidsmedewerkers bloed wilden afnemen van een 90-jarige vrouw die vermoedelijk aan ebola was overleden, ontstonden in Koidu in Sierra Leone rellen waarbij twee doden vielen.
  - 7 hours ago 22 Oct 14, 5:26pm -
 • Vrouw gepakt om vondst kinderlijken in Canada
  De Canadese politie heeft een vrouw aangehouden in verband met de vondst van kinderlijken in een bedrijf in de stad Winnipeg in het zuiden van het land.
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:57pm -
 • Politici en journalisten tweeten vanuit afgesloten parlement Ottawa
  Het zijn spannende uren voor aanwezigen in het parlementsgebouw in het Canadese Ottawa. Het gebouw is compleet afgesloten en veel politici en journalisten die nog binnen zitten, vertellen op Twitter wat ze horen, zien en meemaken.
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:31pm -
 • Minder Nederlanders op wintersportvakantie
  Minder Nederlanders zijn afgelopen seizoen op wintersportvakantie gegaan en ze gingen ook minder vaak. Het aantal ondernomen wintersportvakanties daalde met zo'n 6,5 procent, van 994.000 naar 929.000.
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:26pm -
 • Verpleegkundige in problemen na fout op Facebook
  Een grappig bedoeld bericht op Facebook krijgt een vervelend staartje voor een verpleegkundige van het Limburgse Atrium Medisch Centrum. De man staat voor de tuchtrechter.
  - 8 hours ago 22 Oct 14, 4:25pm -
 • VS geeft toe: wapens in handen IS gevallen
  Het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie, heeft toegegeven dat een wapendropping verkeerd is gegaan en dat er daardoor wapens in handen zijn gekomen van de Islamitische Staat.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 4:03pm -
 • Politie Ottawa: drie schietpartijen in en bij parlement
  De politie van Ottawa zegt ervan uit te gaan dat zich eerder vandaag op drie locaties in de Canadese hoofdstad schietincidenten hebben voorgedaan. Die staan vermoedelijk met elkaar in verband.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 4:02pm -
 • 'Ik hoorde schoten en dacht dat 't vuurwerk was'
  Nietsvermoedend stond de Nederlandse Jan Luchtenburg te wachten op de bus toen hij schoten hoorde in het Canadese Ottowa. "De man had een geweer bij zich."
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 4:00pm -
 • Iraakse Koerden sturen strijders naar Kobani
  Iraaks Koerdistan gaat officieel strijders naar de belegerde Syrische stad Kobani sturen. De strijders zijn beter bewapend dan de Koerden die daar nu al tegen IS vechten.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:43pm -
 • Ook neergeschoten soldaat Ottawa dood
  De militair die nabij het nationaal oorlogsmonument in de Canadese hoofdstad Ottawa werd neergeschoten, is overleden.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:42pm -
 • VIDEO: Schietpartij in parlementsgebouw
  Deze video is in het Canadese parlementsgebouw gemaakt met - vermoedelijk - een mobiele telefoon. Wat er precies gebeurt, is niet helemaal goed te zien. Maar duidelijk is wel: er wordt flink geschoten.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:41pm -
 • Kat toch niet dood door vuurwerk in achterste
  De politie zei zondag dat een kat uit Hoogvliet was omgekomen doordat iemand vuurwerk in zijn achterste had gestoken. Maar het beestje is waarschijnlijk toch niet mishandeld.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:30pm -
 • Verdachte schutter gedood in parlement Canada
  In en bij het Canadese parlementsgebouw in Ottawa heeft zich een schietincident voorgedaan waarbij ten minste één militair gewond is geraakt en een verdachte is omgekomen.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:22pm -
 • 'Ineens klonk het pang, pang, pang'
  Jan Luchtenburg stond te wachten op een citytour in het Canadese Ottowa, toen hij vier schoten hoorde. "Ik zag een man wegrennen, richting het parlementsgebouw."
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:19pm -
 • Kaart: hier vindt de schietpartij in Canada plaats
  Bij het parlementsgebouw in Canada wordt geschoten. Het gebouw staat op 111 Wellington Street in Ottawa.
  - 9 hours ago 22 Oct 14, 3:14pm -
 • Britse politie pakt tweede terreurverdachte op
  De politie in Groot-Brittannië heeft opnieuw een terreurverdachte opgepakt. Vanochtend werd een 25-jarige vrouw gearresteerd, nu zit ook een 32-jarige man vast.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 3:06pm -
 • Turkije: wapendropping VS was verkeerd
  De Turkse premier Erdogan heeft kritiek geleverd op de mislukte wapendropping van de VS bij Kobani. Onder meer granaten kwamen daardoor in handen van IS.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:45pm -
 • Arjen Robben geeft paus knipoog
  Hij doet zijn jasje snel nog even goed, en dan is-ie er klaar voor: Arjen Robben ontmoet de paus. En voor de oplettende kijkers onder ons: het lijkt nét of de voetballer de paus een knipoog geeft.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:41pm -
 • Livebeelden: schietpartij in Canada
  Bij het het parlementsgebouw in Canada is een schietpartij geweest. De politie is een klopjacht geopend op de schutter of schutters.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:39pm -
 • Prachtig om te zien: waterhozen op Chinees meer
  Op het grootste meer van China, het Qinghai-meer, waren maar liefst negen waterhozen te zien. En dat leverde prachtige plaatjes op.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:25pm -
 • Parlement Canada afgesloten na schietpartij
  Bij het Canadese parlementsgebouw in Ottawa is een soldaat neergeschoten. Dat meldt de BBC.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:18pm -
 • Kans op hoofdpijn en misselijkheid door stank Kampen
  Door de sterke geur kunnen mensen in de directe omgeving van de brand op de schroothandel in Kampen last krijgen van hoofdpijn en misselijkheid.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:10pm -
 • Verwarde vrouw belt 1100 keer naar 112
  Een 49-jarige vrouw uit de buurt van Boxmeer is opgepakt omdat ze in twee maanden tijd ruim 1100 keer naar alarmnummer 112 heeft gebeld.
  - 10 hours ago 22 Oct 14, 2:09pm -
 • Schoolkinderen krijgen scheurkalender over bevrijding
  Alle kinderen die in groep 7 of 8 van de basisschool zitten, krijgen een scheurkalender over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Ook geschiedenisdocenten en pabo's krijgen er een.
  - 11 hours ago 22 Oct 14, 1:57pm -
 • Brand in trein: reizigers geëvacueerd
  In een trein met 163 passagiers heeft brand gewoed. Daarbij ontstond veel rook. De reizigers moesten worden geëvacueerd en zijn met bussen opgehaald.
  - 11 hours ago 22 Oct 14, 1:39pm -
 • Vrachtwagen dwars op snelweg: A27 dicht
  Na een ongeluk met twee vrachtwagens op de A27 van Utrecht naar Hilversum is de snelweg tussen Utrecht Noord en afslag Bilthoven gesloten voor verkeer.
  - 11 hours ago 22 Oct 14, 1:09pm -
 • 'Doden Dance Event kochten drugs bij verschillende dealers'
  De twee mannen die dit weekend tijdens het Amsterdam Dance Event overleden, hebben vermoedelijk drugs gebruikt. Dat blijkt uit sectie op de lichamen. Ze hebben de drugs waarschijnlijk niet bij dezelfde persoon gekocht.
  - 11 hours ago 22 Oct 14, 1:08pm -
 • Syrië: straaljagers IS vernietigd
  De Syrische luchtmacht zegt twee straaljagers te hebben uitgeschakeld die in handen van de terreurbeweging IS waren gevallen.
  - 12 hours ago 22 Oct 14, 1:03pm -
 • Waarschuwing voor gevaarlijk weer voorbij
  Code geel voor gevaarlijk weer is opgeheven. Volgens het KNMI is het risico op harde windstoten en onweer voorbij.
  - 12 hours ago 22 Oct 14, 12:44pm -
v.a. € 39,- in Amsterdam en omstreken
Loodgietersbedrijf Teunisse