Hoofdnieuws | Nieuws in vogelvlucht

Parool

Powned

 • NewAli Benhadi terug in NL'se cel
  Ontsnapt en wederom gevangen boefje Ali Benhadi is afgelopen vrijdag uitgeleverd aan Nederland, meldt het Openbaar Ministerie.
  - 27 mins ago 3 Aug 15, 11:01am -
 • NewMan wacht 3 jaar op miljoenenprijs
  Een onfortuinlijke Chinese meneer wacht al drie jaar op de centen die hij won in een loterij. Li Yongzhi heeft recht op ruim 8,8 miljoen, maar de verkoper kaapte de prijs voor zijn neus weg.
  - 15 mins ago 3 Aug 15, 10:49am -
 • NewVliegtuig crasht op markt Syrië
  Een straaljager van het Syrische leger is vandaag neergestort op een drukke markt in de stad Ariha. Minstens twaalf mensen, voornamelijk burgers, zouden daarbij om het leven zijn gekomen. Een nog onbekend aantal mensen raakte gewond.
  - 5 mins ago 3 Aug 15, 10:39am -
 • NewBallenjongen sterft door honkbalknuppel
  Een 9-jarige ballenjongen uit Amerika is gisteren overleden nadat hij tijdens de warming-up voor een honkbalduel een knuppel tegen zijn hoofd kreeg.
  - 6 mins ago 3 Aug 15, 10:28am -
 • NewMan verliest been door roltrap
  Het is opnieuw goed misgegaan met een roltrap in China: een 35-jarige schoonmaker heeft een deel van zijn linkerbeen moeten laten amputeren, nadat hij door een paneel bovenaan een roltrap zakte.
  - 30 mins ago 3 Aug 15, 10:04am -
 • NewRonaldo geeft mattie eiland
  Voetballer Cristiano Ronaldo heeft diep in de buidel getast voor het huwelijkscadeau voor zijn agent Jorge Mendes. Het Real Madrid-baltalent kocht een Grieks eiland voor hem.
  - 42 mins ago 3 Aug 15, 9:52am -
 • NewOverstromingen Myanmar: veel doden
  Hevige overstromingen in Myanmar hebben de levens van 27 mensen ontnomen. In totaal werden al ruim 150.000 mensen slachtoffer van het natuurgeweld in Azië.
  - 59 mins ago 3 Aug 15, 9:35am -
 • Griekse beurs zwaar onderuit bij opening
  Op de aandelenbeurs in Athene wordt vandaag voor het eerst in vijf weken weer gehandeld. Bij de opening dook de hoofdgraadmeter 11 procent in de min, waarna het verlies al snel opliep tot 23 procent.
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:16am -
 • Steeds meer computerverslaafden
  Verslavingsklinieken krijgen steeds meer volk binnen met een geestdodende computerverslaving. Kennisinstituut Trimbos introduceert daarom een speciale informatielijn en website voor deze problematische gebruikers.
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:13am -
 • Update: Rode gloed in zee = zeevonk
  Rijkswaterstaat heeft de hele nacht doorgewerkt om te onderzoeken wat precies de rode gloed heeft veroorzaakt die gisteren in zee was te zien voor de kust van Scheveningen en Wassenaar.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:52am -
 • 'Luchtsteun VS voor Syrische rebellen'
  De Verenigde Staten gaan Syrische rebellen die worden aangevallen, voorzien van luchtsteun. Daar heeft president Barack Obama toestemming voor gegeven, stelt een hoge Amerikaanse functionaris.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:28am -
 • Boze Bulgaarse fans bestormen veld
  De vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Israëlische ploeg Ashdod FC en het Bulgaarse CSKA Sofia werd gisteren ruw verstoord door woeste fans die massaal het veld bestormden.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 8:03am -
 • 'Tieten zijn geen wapen'
  Tientallen woedende vrouwen én mannen in bh's protesteerden gisteren in Hong Kong tegen de veroordeling van een 30-jarige vrouw die een agent met haar tieten zou hebben 'aangevallen'.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 8:00am -
 • 32 arrestaties bij Cruijff Schaal
  In Amsterdam werden gisteren 32 mensen in de boeien geslagen rondom de wedstrijd tussen FC Groningen en PSV. De clubs streden om de Johan Cruijff Schaal.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:31am -
 • Sneeuw in Tasmanië
  Een zeer zeldzaam natuurverschijnsel op Tasmanië: sneeuw. Het is voor het eerst sinds 2005 dat er op het eiland sneeuw valt op zeeniveau.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:25am -

BNR

 • NewBNR Topic | De politie moet stoppen met actievoeren
  Politiemensen voeren vandaag alwéér actie voor een betere CAO. Gaan ze te ver?
  - 15 mins ago 3 Aug 15, 10:19am -
 • NewJoe Biden for president?
  Vice-president Joe Biden overweegt zich kandidaat te stellen voor het Amerikaanse presidentschap. Dat schrijft de doorgaans goed geïnformeerde The New York Times. Een verslag van John van Schagen.
  - 20 mins ago 3 Aug 15, 10:14am -
 • NewCDA: Migrantencrisis Calais verantwoordelijkheid van heel Europa
  Nederland en andere Europese landen moeten helpen bij de aanpak van de migrantencrisis in Calais. Dat zegt het CDA, na een oproep van de Britse en Franse ministers van Binnenlandse zaken.
  - 22 mins ago 3 Aug 15, 10:12am -
 • NewRaad voor Cultuur: 'Minder directeuren, meer verslaggevers'
  Zenderbazen bij regionale omroepen moeten plaats maken voor programmamakers. Dat staat in het rapport van de Raad voor Cultuur dat binnenkort verschijnt. Voorzitter Joop Daalmeijer licht het rapport toe.
  - 51 mins ago 3 Aug 15, 9:43am -
 • Griekse beurs in vrije val
  Na weken lang gesloten te zijn geweest, ging de beurs in Athene vandaag weer open. De belangrijkste index ging meteen hard onderuit. Verder verschenen belabberde cijfers over de Griekse industrie.
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:26am -
 • Heineken verkoopt meer bier. Maar niet hier
  Heineken heeft in het eerste halfjaar 1 procent meer bier verkocht dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat is volledig te danken aan de groeiende vraag in opkomende markten.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:31am -
 • Rechter zet streep door concurrentiebeding in tijdelijke contracten
  Dat concludeert juridisch dienstverlener DAS. Werknemers kunnen zo na een tijdelijk contract gewoon bij de concurrent aan de slag. Ook al staat in het contract dat dit niet mag.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:13am -
 • De liftende robot hitchBOT is in elkaar geslagen
  De sympathieke en aandoenlijke hitchBOT is bruut aan het einde van zijn reis gekomen. In Philadelphia werd gevonden zonder hoofd en met zijn armen losgetrokken.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:58am -
 • 'Er moet meer geld komen om doping te bestrijden'
  Die oproep doet Herman Ram, directeur van de Nederlandse dopingautoriteit. Aanleiding is een groot dopingschandaal in de atletiek. Tussen 2001 en 2012 hebben honderden atleten op WK's en Olympische Spelen verdachte dopingtests afgeleverd.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:53am -
 • Politie alleen bij spoed in actie
  De politie komt vandaag alleen maar voor spoedgevallen in actie. De politiebonden doen zo opnieuw een poging om een betere CAO af te dwingen. Ook tijdens aankomende voetbalwedstrijden blijft de politie actie voeren.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:34am -

Buienradar

NOS

 • NewFiles naar 'zeevonk-loze' kust
  Er staan lange files op weg naar de Zeeuwse kust. Volgens de ANWB wijken veel zonaanbidders uit naar Zeeland omdat tussen Katwijk en Scheveningen geadviseerd wordt om niet te zwemmen vanwege zeevonk. De Zeeuwse is kust is vrij van zeevonk, zegt Rijks…
  - 18 mins ago 3 Aug 15, 10:16am -
 • NewIn beeld: brandweerlieden vechten tegen bosbranden VS
  De aanhoudende bosbranden in Californië in het zuidwesten van de VS, lijken niet te stoppen. Inmiddels is de Nationale Garde ingezet om te helpen bij het blussen. Zij sturen extra vliegtuigen met water en brandvertragers. De branden woeden nog altij…
  - 23 mins ago 3 Aug 15, 10:11am -
 • NewOpnieuw slachtoffer van roltrap in China
  In China is opnieuw iemand het slachtoffer geworden van een incident met een roltrap. Nadat vorige week een vrouw is overleden nadat zij vast was komen te zitten, verloor gisteren een schoonmaker zijn been door een roltrap in een winkelcentrum in Sha…
  - 56 mins ago 3 Aug 15, 9:38am -
 • NewOntsnapte Ali B. weer vast in Nederland
  De ontsnapte crimineel Ali B. die vorige week is opgepakt in Spanje zit weer vast in een Nederlandse cel. Hij is afgelopen vrijdag al uitgeleverd aan Nederland, maar het Openbaar Ministerie maakte het vandaag pas bekend.B. ontsnapte half juli uit uit…
  - 59 mins ago 3 Aug 15, 9:35am -
 • Zeevonk, een onschuldige gloed in het water
  De roodbruine gloed die bij Den Haag en Scheveningen in zee drijft, blijkt zeevonk te zijn. Het wordt strandgangers daardoor afgeraden om de zee in te gaan tussen Scheveningen en Katwijk. Wat is zeevonk eigenlijk?Zeevonk is een alg van 0,5 tot 1 mill…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:28am -
 • Doden bij neerstorten Syrisch gevechtstoestel
  In de Syrische stad Ariha is een gevechtsvliegtuig van het Syrische leger neergestort. Volgens rebellen, die de stad in het noordwesten van het land sinds mei in handen hebben, zijn er twaalf doden en een onbekend aantal gewonden. Ook zijn verscheide…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:10am -
 • 'Onderzoek naar honorarium van advocaat Korvinus'
  Advocaat en voormalig VARA-voorzitter Cees Korvinus moet zich bij de Orde van Advocaten alsnog verantwoorden voor een deal die hij in 2009 sloot over een schadevergoeding voor klokkenluider Ad Bos. Dat meldt NRC. De klokkenluider van de bouwfraude kr…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:53am -
 • Ook Israëliërs zonder vorm van proces vast
  Het Israëlische kernkabinet heeft het mogelijk gemaakt om ook Israëliërs die verdacht worden van geweldpleging tegen Palestijnen zonder vorm van proces vast te zetten. De maatregel is afgekondigd naar aanleiding van de brandstichting van vorige we…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:36am -
 • Rijkswaterstaat: niet zwemmen tussen Katwijk en Scheveningen
  Rijkswaterstaat adviseert strandgangers om niet het water in te gaan tussen Katwijk en Scheveningen. Er is daar namelijk zeevonk gesignaleerd. Dat is een algensoort die kan leiden tot irritatie aan de huid en luchtwegen. Het negatief zwemadvies geldt…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:57am -
 • Griekse beurs bij heropening 23 procent onderuit
  De Griekse aandelenbeurs is na vijf weken gesloten te zijn weer open en verliest bij opening 23 procent, de grootste koersval op een dag ooit voor de beurs van Athene. Vooral de aandelen van banken krijgen klappen en verliezen tot 30 procent. De beur…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:54am -
 • VS geeft Syrische rebellen luchtsteun
  De Amerikaanse luchtmacht geeft Syrische rebellen luchtsteun als die worden aangevallen. President Obama heeft daarvoor toestemming gegeven, heeft een Amerikaanse overheidsfunctionaris gezegd in een interview met CNN."We zullen er alles voor doen om…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:22am -
 • Financiële topman Delta Lloyd treedt af
  De financiële topman van Delta Lloyd, Emiel Roozen, stapt op. Ook de voorzitter van de raad van commissarissen, Jean Frijns, treedt terug.Toezichthouder De Nederlandsche Bank had eerder het vertrek van Roozen geëist en legde een boete van bijna 23…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:12am -
 • PostNL lijdt klein verlies door afbouw Britse activiteiten
  PostNL heeft het tweede kwartaal afgesloten met een gelijkblijvende omzet, maar met een klein verlies van 4 miljoen euro, door een afschrijving op de Britse activiteiten.Kostenbesparingen en lagere pensioenkosten konden het verlies in volume en het v…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:09am -
 • Atalanta vaker gezien dan dagpauwoog
  Niet het groot koolwitje of het bont zandoogje, maar de atalanta is de meest getelde vlindersoort in Nederland. De fladderaar werd tijdens de jaarlijkse tuinvlindertelling van De Vlinderstichting net iets vaker gezien dan de dagpauwoog. Het klein koo…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 6:03am -
 • Voorlopig nog zwemverbod tussen Scheveningen en Katwijk
  Strandbezoekers mogen vandaag mogelijk opnieuw niet de zee in tussen Scheveningen en Katwijk, omdat er een roodbruine substantie op het water drijft. Het is nog niet duidelijk wat de smurrie precies is. De politie noemt het een plaagalg.Gisteren werd…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:56am -
 • Protest in Hongkong tegen 'borsten als wapen'
  In Hongkong zijn zo'n 200 mannen en vrouwen gewapend met beha's de straat opgegaan. Ze protesteerden tegen een celstraf die een vrouw opgelegd had gekregen omdat ze volgens de rechter een agent had aangevallen met haar borsten. De 30-jarige Ng Lai-yi…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:55am -
 • Heineken verdient meer aan zijn bier
  Bierbrouwer Heineken heeft het afgelopen halfjaar 1 procent meer bier verkocht. Ook houdt het bedrijf steeds meer geld over aan elk verkocht flesje.Mede daardoor steeg de nettowinst van Heineken naar 1,1 miljard euro. Vorig jaar werd er in diezelfde…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:49am -
 • Politie reageert alleen nog op spoedeisende meldingen
  De politiebonden roepen agenten op om vandaag alleen nog te reageren op spoedeisende meldingen. Onder de noemer "geen spoed, geen politie" willen de bonden opnieuw aandacht vragen voor een betere cao. Tijdens de actie geeft de politie alleen gehoor…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:06am -
 • Zomercolumn: stroopwafels ruilen
  Correspondent Joost van Egmond reist altijd met een volle koffer van en naar Nederland. Want in Belgrado aankomen zonder stroopwafels: dat kan echt niet. En als hij in Amsterdam landt, dan kan hij ook maar beter Krem Banana's bij zich hebben.
  - 6 hours ago 3 Aug 15, 4:05am -
 • Treinstoring Uitgeest-Beverwijk na koperdiefstal
  Koperdieven hebben het treinverkeer tussen Beverwijk en Uitgeest urenlang platgelegd. De storing die vannacht begon, was aan het begin van de middag opgelost.De extra reistijd kon oplopen tot een uur. Reizigers tussen Haarlem en Uitgeest werden geadv…
  - 7 hours ago 3 Aug 15, 3:35am -

Trouw

AD

Telegraaf

 • NewUntitled
  FOTO'S - Kate Moss en Jamie Hince, die volgens geruchten in scheiding liggen, hebben beide hun trouwring nog om.
  - 5 mins ago 3 Aug 15, 10:29am -
 • NewGeen douane bij risicovlucht
  Een onverwachte inspectie op Heathrow van de controle in een terminal met zogenoemde 'hogerisicovluchten' leverde een onthutsend beeld op: er was geen enkele douanier aanwezig. De aankomende passagiers konden ongehinderd doorlopen. Dat meldt de Brits…
  - 5 mins ago 3 Aug 15, 10:29am -
 • NewQuintana ook in Ronde van Spanje
  Wielrenner Nairo Quintana start later deze maand in de Ronde van Spanje. Dat bevestigde zijn ploeg Movistar maandag op de eigen website. Behalve Quintana neemt de Spaanse formatie ook WorldTour-leider Alejandro Valverde mee naar de Vuelta. Quintana e…
  - 6 mins ago 3 Aug 15, 10:28am -
 • NewDom beveiligd tegen springers
  Rondom de bovenste rondgang van de Domtoren is Utrecht is een hoog hekwerk aangebracht. Het hekwerk op 90 meter hoogte moet voorkomen dat suïcidale mensen van de toren naar beneden springen. In de afgelopen jaren maakten vier mensen op die manier ee…
  - 8 mins ago 3 Aug 15, 10:26am -
 • NewDe ultieme pasta pesto maak je zo
  - 8 mins ago 3 Aug 15, 10:26am -
 • NewHeineken wint terrein in top biermarkt
  Heineken boekt dankzij zijn kwartaalcijfers maandag op de beurs het meeste terrein in tien maanden. Met opnieuw sterke verkopen wint het als derde bierproducent marktaandeel. De concurrentie is echter moordend. De top 10 merken in bier.
  - 11 mins ago 3 Aug 15, 10:23am -
 • NewMishandelde man overleden
  Een 68-jarige man die zondag in Varik (Gelderland) ernstig werd mishandeld, is in een ziekenhuis in Utrecht aan zijn verwondingen overleden. Zondagavond is een 63-jarige man voor de mishandeling aangehouden. Onderzoek moet nog uitwijzen of de 68-jari…
  - 13 mins ago 3 Aug 15, 10:21am -
 • New'Deposito's leveren steeds minder op'
  Spaargeld vastzetten op een deposito is de afgelopen jaren steeds minder interessant geworden. Bij maar liefst acht banken liggen de spaarrentes op deposito's met een looptijd tot en met vijf jaar lager dan die op een vrij opneembare spaarrekening. D…
  - 15 mins ago 3 Aug 15, 10:19am -
 • NewBlog Michou: Mode is altijd het mikpunt van kritiek
  Stel je hebt een paar uur tijd te doden in Stockholm. Je hebt de winkels van Hestra, Acne, COS, & Other Stories en Face Stockholm al uitgeplozen, net als de wijk Södermalm, wat dan? Dan neem je zoals ik tram 7 van Hamngatan naar Djurgårdsvägen en…
  - 16 mins ago 3 Aug 15, 10:18am -
 • NewBadgast heeft lak aan zeevonk
  Strandgangers in Scheveningen laten zich niet uit zee houden door de zeevonk. Veel mensen, onder wie veel buitenlandse toeristen, gaan gewoon het water in ondanks waarschuwingen van de reddingsbrigade.
  - 19 mins ago 3 Aug 15, 10:15am -
 • NewD66: 'gracht autovrij'
  Het was dit weekend dringen langs het water tijdens Gay Pride. Daarom moeten de grachten volgend jaar vrij worden gemaakt van langs de wal geparkeerde auto’s, om toeschouwers meer ruimte te geven.
  - 23 mins ago 3 Aug 15, 10:11am -

Elsevier

 • NewBorstenprotest buiten politiebureau Hongkong

  Borstenprotest buiten politiebureau Hongkong

  HONGKONG (ANP) - Actievoerders zijn gewapend met bh's de straat opgegaan in Hongkong om te protesteren tegen de veroordeling van een dertigjarige vrouw. Zij kreeg ruim drie maanden celstraf omdat ze een politieman met haar borsten zou hebben 'aangeva…
  - 27 mins ago 3 Aug 15, 10:07am -
 • NewNog geen zeevonk bij Noord-Holland
  CASTRICUM/ZANDVOORT (ANP) - De kustwateren van de provincie Noord-Holland blijven vooralsnog gevrijwaard van zeevonk. Mensen kunnen gewoon zwemmen bij Zandvoort, Castricum en Bergen aan Zee. De reddingsbrigades hoeven de rode vlag nog niet te hijsen,…
  - 37 mins ago 3 Aug 15, 9:57am -
 • NewBeurzen hoger ondanks koersval Athene
  AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen stonden maandagochtend overwegend in het groen. In Griekenland ging de beurs echter hard onderuit na heropening van de markt. Op Beursplein 5 vielen de halfjaarcijfers van bierbrouwer Heineken in de smaak…
  - 46 mins ago 3 Aug 15, 9:48am -
 • Patiënt terug in GGZ na arrestatie met wapen

  Patiënt terug in GGZ na arrestatie met wapen

  VUGHT (ANP) - Een man die was ontsnapt uit een gesloten GGZ-instelling in Vught, is daar inmiddels weer terug. Hij werd zondag door de politie in Nijmegen opgepakt met een vuurwapen. Wat hij daarmee van plan was, onderzoekt de politie nog, zei een wo…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:31am -
 • Orde onderzoekt financiële afspraak Korvinus
  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse Orde van Advocaten doet onderzoek naar een mogelijke financiële afspraak tussen advocaat Cees Korvinus en bouwfraudeklokkenluider Ad Bos. Mogelijk heeft Korvinus met Bos afgesproken dat hij een percentage zou krijgen…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 9:01am -
 • Omzet en winst Eneco lopen verder terug
  ROTTERDAM (ANP) - Energiebedrijf Eneco heeft zijn winst en omzet in het eerste halfjaar verder zien teruglopen. Eneco zag het gemiddeld energieverbruik van klanten wat afnemen en kampte ook met een teruglopend klantenbestand. Verder mocht het bedrijf…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:45am -
 • Advies: niet zwemmen in zee vanwege zeevonk
  DEN HAAG (ANP) - De rode gloed aan de kust van Wassenaar en Scheveningen is zeevonk. Dat blijkt uit onderzoek van Rijkswaterstaat. Mensen krijgen het advies om niet de zee in te gaan.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 8:03am -
 • Griekse beurs zwaar onderuit bij opening

  Griekse beurs zwaar onderuit bij opening

  ATHENE (ANP/BLOOMBERG) - Op de aandelenbeurs in Athene wordt maandag voor het eerst in vijf weken weer gehandeld. Bij de opening dook de hoofdgraadmeter 11 procent in de min.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:53am -
 • Tientallen doden door overstromingen Myanmar
  RANGOON (ANP/RTR) - Door overstromingen zijn in Myanmar zeker 27 mensen om het leven gekomen. Volgens de regering van het Aziatische land zijn meer dan 150.000 mensen getroffen door de zware wateroverlast, die het gevolg is van wekenlange moessonrege…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:37am -
 • Heineken stuwt AEX
  AMSTERDAM (ANP) - De aandelenbeurs in Amsterdam is maandagochtend met een kleine winst geopend. De andere Europese effectenmarkten begonnen vrijwel onveranderd. Tegenvallende Chinese industriecijfers zorgden voor enige koersdruk. Op Beursplein 5 viel…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:22am -
 • 'Syrische rebellen krijgen luchtsteun VS'

  'Syrische rebellen krijgen luchtsteun VS'

  WASHINGTON (ANP) - Syrische rebellen die worden gesteund door de Verenigde Staten, kunnen voortaan rekenen op luchtsteun als ze worden aangevallen. President Barack Obama heeft daar toestemming voor gegeven, zei een hoge Amerikaanse regeringsfunction…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 7:01am -
 • Heineken populair in opkomende markten
  AMSTERDAM (ANP) - Heineken heeft in het eerste half jaar meer bier aan de man gebracht. In Europa was sprake van een teruglopende bierafzet, maar dat werd meer dan goedgemaakt door stevige verkoopplussen in opkomende markten in Azië, Afrika, het Mid…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:56am -
 • Britse verkoop bezorgt PostNL verlies
  DEN HAAG (ANP) - PostNL heeft in het tweede kwartaal een nettoverlies van 4 miljoen euro geboekt door de verkoop van zijn Britse dochterbedrijf. De krimp op de postmarkt zette door, terwijl de bezorging van pakketten verder groeide.
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:55am -
 • Chinese beurs verder omlaag
  TOKIO (ANP) - De aandelenbeurzen in China gingen maandag verder omlaag. De stemming werd gedrukt door tegenvallende cijfers over de activiteit in de omvangrijke Chinese industrie. De Shanghai Composite Index, die afgelopen maand de slechtste beursmaa…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:20am -
 • Financieel topman Delta Lloyd treedt terug
  AMSTERDAM (ANP) - Financieel topman Emiel Roozen van verzekeraar Delta Lloyd treedt per direct terug. Dat werd maandag bekendgemaakt. Ook de voorzitter van de raad van commissarissen, Jean Frijns, gaat weg bij het concern.
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:05am -

Metro Nieuws

 • NewVIDEO: Schwalbe van de eeuw in Zweden
  Schwalbes zijn er in alle soorten en maten, maar zo idioot als deze truc in het Zweedse Allsvenskan-duel tussen AIK en Norrköping zie je zelden. Norrköping-aanvoerder Andreas Johansson zag een arm, dacht niet na en stortte ter aarde. AIK-aanvaller…
  - 19 mins ago 3 Aug 15, 10:15am -
 • New‘Erasmus Universiteit Rotterdam beste van Nederland’
  Rotterdamse victorie: de Erasmus Universiteit Rotterdam is de beste van Nederland. Dat blijkt uit gegevens van Center for World University Rankings. Vorig jaar stond de Universiteit Utrecht nog bovenaan.85 van de wereldIn de wereldranglijst van di…
  - 19 mins ago 3 Aug 15, 10:15am -
 • NewVideo: 16 jaar geleden: Henry tekent bij Arsenal
  Na de winst op Chelsea in de Community Shield dromen de fans van Arsenal meer dan ooit van de landstitel. Twaalf jaar geleden werden ‘The Gunners’ voor het laatst kampioen van Engeland.Bergkamp of Henry?Sindsdien stond de club dus aardig droog…
  - 44 mins ago 3 Aug 15, 9:50am -
 • NewRode gloed in zee veroorzaakt door zeevonk

  Rode gloed in zee veroorzaakt door zeevonk

  Update 12.05 uur: Strandgangers in Scheveningen laten zich niet uit zee houden door de zeevonk. Veel mensen, onder wie veel buitenlandse toeristen, gaan gewoon het water in ondanks waarschuwingen van de reddingsbrigade.Auto´s van de brigade rijde…
  - 53 mins ago 3 Aug 15, 9:41am -
 • Video: Waanzinnige klopjacht op Israëlische spelers
  Leuk vriendschappelijk voetbal, maar een oefenpotje tegen het Bulgaarse CSKA Sofia zullen veel clubs niet snel doen na het zien van deze beelden.Grimmige sfeerDe spelers van de Israëlische club Ashdod zullen in ieder geval nog lang wakker liggen n…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:12am -
 • Fan gooit hamburger op het veld, keeper eet 'm op
  Doelman Juan Carlos Olave begon net trek te krijgen tijdens de saaie wedstrijd in Argentinië tussen zijn Belgrano en Racing (bloedeloze 0-0) toen een supporter geen zin meer had in zijn hamburger. De fan gooide zijn etenswaar op het veld.HapDe bu…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:11am -
 • Reuzenslakken teisteren Amerikanen
  Al meer dan 11.000 dollar werd er gestopt in het uitroeien van de reuzenslak in Miami, Florida, maar nog steeds breidt de populatie uit. De uit de kluiten gewassen Afrikaanse slakken zijn zo groot als je hand en zijn een groeiend probleem onder de Am…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:07am -
 • Nieuw concept Hotel New York: dineren in kelder
  Hotel New York breidt uit. Er komt namelijk een nieuw restaurant in de kelder op de Wilhelminapier. NY Basement zal in oktober haar deuren openen.NY BasementNY Basement zal kleiner, intiemer en exclusiever worden dan het huidige bekende concept op…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 9:00am -
 • Weer ongeval op roltrap, man raakt onderbeen kwijt
  In China is opnieuw een ernstig ongeval gebeurd op een roltrap. Deze keer verloor een schoonmaker zijn onderbeen in een winkelcentrum in Shanghai, berichtte de Shanghai Daily maandag.Lees ook: Ventje (3) overleeft gruwelijke val van roltrapOp beel…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:59am -
 • Ronaldo loopt weg uit interview na vraag over FIFA
  Vraag een voetballer naar zijn mening over de corruptie binnen FIFA en in negen van de tien gevallen kappen ze de vraag af. Ze houden liever hun mond over Sepp Blatter, zijn hulptroepen en het WK in Qatar.Lees ook: Ronaldo vindt mobieltje en neemt e…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:33am -

Spitsnieuws

 • Ontsnapte Ali B. weer vast in Nederland
  De Amsterdamse Ali B., de crimineel, niet de rapper, zit weer vast in Nederland. Hij is vrijdag uitgeleverd, meldt het openbaar Ministerie (OM) maandag. B. werd ruim een week geleden aangehouden in de Zuid-Spaanse havenplaats Algeciras.Lees ook: O…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:34am -
 • Syrische straaljager crasht op markt
  Een straaljager van het Syrische leger is vandaag neergestort op een drukke markt in de stad Ariha. Minstens twaalf mensen, voornamelijk burgers, zouden daarbij om het leven zijn gekomen. Een nog onbekend aantal mensen raakte gewond.De noordwestelij…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:24am -
 • Man verliest voet in nieuw roltrapongeluk China
  China is wederom opgeschrikt door een ernstig ongeluk met een roltrap. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe een schoonmaker door het paneel boven aan de roltrap zakt en met zijn voet vast komt te zitten. Hij weet zich nog net vast te grijpen om te v…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:39am -
 • Mieters: Waaghals trotseert hoge golf op motor
  Maak kennis met de Australische waaghals Robbie Maddison. Niets gaat voor Robby te ver. In onderstaande beelden is te zien hoe de motormuis op een crossmotor over golven surft in de zee bij Tahiti.brightcove: 4394683315001 is actiefLees ook: Dudes…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:27am -
 • Rood alarm: Niet zwemmen in zee door zeevonk
  Vandaag op deze warme dag even een frisse duik nemen in de Noordzee? Beter van niet! Uit onderzoek van Rijkswaterstaat blijkt dat de rode gloed aan de kust van Wassenaar en Scheveningen zeevonk is. Mensen krijgen het advies om vooral niet de zee in t…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 8:04am -
 • Hoogbejaarde veteraan mept inbreker huis uit
  Inbrekers kunnen voortaan beter het huis van Tom Bull links laten liggen. De Tweede Wereldoorlog-veteraan mag dan wel 88 jaar oud zijn, maar hij is nog steeds een geduchte tegenstander voor dom geboefte, zo bleek maar weer.Bull werd onlangs midden i…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:54am -
 • 'Syrische rebellen ontvangen luchtsteun VS'
  Mocht Syrische rebellen die gesteund worden door de VS in de problemen komen, dan kunnen ze voortaan ook luchtsteun van hun bondgenoot krijgen. President Barack Obama heeft daar toestemming voor gegeven, meldt een hoge Amerikaanse regeringsfunctionar…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:29am -
 • AC/DC-drummer wederom voor rechter
  Het begint ondertussen een tweede thuis voor hem te worden, want voormalig AC/DC-drummer Phil Rudd was vandaag voor de zoveelste keer bij de rechter in Nieuw-Zeeland te vinden. De Australiër werd eerder veroordeeld tot acht maanden huisarrest vanweg…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 7:04am -
 • Boefje tracht crack te eten, staat strak op mugshot
  De 48-jarige Linda Blank zag de bui al hangen toen ze opgepakt werd op verdenking van diefstal. Ze was voorwaardelijk vrij en kon dus niet betrapt worden met de crack die ze bij zich had. Daarom dacht ze dat het een goed idee was om de crack die ze b…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:49am -
 • Blatter kapt ook bij het IOC
  Het lijkt erop dat FIFA-opperhoofd Sepp Blatter echt achter de geraniums gaat zitten als hij stopt bij de wereldvoetbalbond. In aanloop naar zijn vertrek bij de FIFA heeft hij nu ook alvast zijn lidmaatschap van het Internationaal Olympisch Comité (…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:34am -
 • Zwaar bezopen Dennis Rodman in boeien geslagen
  Een stomdronken Dennis Rodman is door de politie in Los Angeles van de straat geplukt. Personeel van een autowasstraat zag de voormalige profbasketballer over straat zwalken en schakelde de politie in, zo meldt TMZ.Enkele omstanders werden bij de wa…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:24am -
 • Steeds meer gameverslaafden naar kliniek
  Het aantal jongeren dat met een gameverslaving in een kliniek terechtkomt, blijft groeien. Jaarlijks hebben honderden jongeren een behandeling nodig, meldt het AD. In 2013 werden ruim vijfhonderd verslaafden opgenomen maar volgens kenners is dat slec…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 6:04am -
 • Meeste kans op slagen rijexamen op dinsdag
  Goed nieuws voor Max Verstappen en andere mensen die bezig zijn om hun rijbewijs te halen. Mocht je een datum voor je afrijden moeten prikken, probeer het dan op een dinsdag, want dan is de kans het grootst dat je het gaat halen.Kandidaten die op di…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:54am -
 • Dode door noodweer op festival
  Op een festival vlakbij het Amerikaanse Chicago heeft gisteren noodweer toegeslagen. Een tent werd opgetild door de enorme wind en viel bovenop een aantal bezoekers. Er viel zeker een dode, een man. Verder raakten tussen de zeventien en twintig mense…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:44am -
 • Koperdieven verkloten treinverkeer
  Mensen die deze ochtend al niet op de camping wakker worden, maar gewoon naar het werk moeten, worden extra gepest door een stel koperdieven. Het ongure tuig heeft namelijk een lading koper weggehaald langs het spoor, waardoor er nu tussen Uitgeest e…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:34am -
 • Slaapmutsje: Galinka Mirgaeva
  Laten we deze zondag afsluiten met een heerlijke Russische dame: Galinka Mirgaeva. Haar Instagram-account is een ware traktatie. Zo is Galinka veel met weinig om het lijf op het strand te vinden, weet ze haar pluspunten goed te benadrukken en dra…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:59pm -
 • Trein stilgezet na bedreiging conductrice
  Een machinist heeft op station Diemen zijn trein stilgezet nadat de conductrice was beledigd en bedreigd door een reiziger. De deuren bleven dicht tot de politie de bedreiger, een 35-jarige man uit Weesp, uit de trein kon halen en meenemen naar het b…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:44pm -
 • Botteghin ziet Feyenoord wel zitten
  Verdediger Eric Botteghin van FC Groningen staat in de belangstelling van Feyenoord en een paar clubs uit de Engelse eerste divisie. De voetballer zelf ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten, vertelde hij na de nederlaag van zijn ploeg tegen PSV…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:24pm -
 • Leuk of Meuk: Fresku - Kreeft ft. MocroManiac
  Hij is wat expliciet, de nieuwe video van Fresku. Maar op dit tijdstip moet dat toch wel kunnen, toch?De Eindhovense rapper komt begin september met een nieuw album: Nooit Meer Terug en Kreeft is alweer de tweede single. Nu zijn wij razend benieuwd…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:09pm -
 • Hittegolf kost levens in Japan
  In Japan zijn dit weekend zes mensen om het leven gekomen door een hittegolf. Dat bericht de Japanse tv-zender NHK. Meer dan 3000 mensen zijn afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen met klachten die zijn veroorzaakt door de hitte.Lees ook: Oo…
  - 15 hours ago 2 Aug 15, 7:44pm -
 • Wesley Sneijder laat Galatasaray winnen
  Wesley Sneijder heeft Galatasaray aan een oefenzege op zijn oude club Internazionale geholpen. De middenvelder tekende op aangeven van Lukas Podolski voor de enige treffer van het oefenduel in Istanbul (1-0).Sneijder lag de afgelopen weken even onde…
  - 15 hours ago 2 Aug 15, 7:19pm -
 • Vader knalt drone uit de lucht voor zijn dochters
  Een Amerikaanse vader uit het Amerikaanse Hillview, Kentucky heeft een drone uit de lucht geschoten. Waarom? Zijn dochters waren in de tuin aan het zonnen en de drone mét camera scheerde over hen heen.Lees ook: Facebook bouwt drone die internet b…
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:59pm -
 • Verstekelingen uit vrachtwagen gevlucht
  De politie heeft gisteren in Duiven twaalf mensen aangehouden die in een vrachtwagen verstopt zaten. Het zijn mensen uit Syrië, Iran en Irak die van plan waren naar Engeland te komen.De twaalf kwamen tevoorschijn toen een vrachtwagenchauffeur op ee…
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:49pm -
 • Australië staat komst Geert Wilders toe
  De Australische regering legt PVV-leider Geert Wilders geen strobreed in de weg als hij het land in oktober wil bezoeken. Hij is uitgenodigd voor de lancering van een nieuwe anti-islampartij, de Australian Liberty Alliance. Dat hebben Australische me…
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:14pm -
 • PSV verslaat FC Groningen, wint Johan Cruijff Schaal
  Landskampioen PSV heeft zondag de Johan Cruijff Schaal gewonnen ten koste van bekerwinnaar FC Groningen: 3-0. Voor PSV scoorden Luuk de Jong (twee keer) en Adam Maher. Andrés Guardado miste in de slotfase een strafschop.In een matig gevulde Amsterd…
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:59pm -
 • Politie gaat niet-spoedmeldingen negeren
  De politie zal niet meer uitrukken voor een kat in de boom en vanaf morgen alleen nog maar reageren op spoedeisende meldingen. Mensen die tóch bellen voor geluidsoverlast van de buren of blikschade na een aanrijding, krijgen te horen dat de polit…
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:49pm -
 • Uit raam gegooide kinderen buiten levensgevaar
  De twee kinderen die afgelopen zaterdag in het Belgische Schaarbeek door een 38-jarige man uit een raam werden gegooid, zijn buiten levensgevaar. Dat melden verschillende Belgische media. Verder bleek dat de man niet binnen een straal van 300 meter…
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:19pm -
 • Arsenal is Chelsea de baas
  Op een volgepakt Wembley verzekerde Arsenal zich van de eerste prijs van het seizoen. De laatste winnaar van de FA Cup versloeg regerend kampioen Chelsea (1-0) en mocht het Charity Shield in ontvangst nemen.Alex Oxlade-Chamberlain was de grote man i…
  - 18 hours ago 2 Aug 15, 4:54pm -
 • Zeker 100 doden in Pakistan door zware regenval
  Hevige moessonregens in delen van Pakistan hebben tot nu toe al meer dan honderd levens geëist. De regen, die nu al weken aanhoudt, heeft op verschillende plaatsen in het land tot overstromingen geleid.Lees ook: Politie Pakistan schiet beruchte se…
  - 18 hours ago 2 Aug 15, 4:24pm -
 • Man bekogelt ambulancemedewerkers met kip
  Dat kip een veelzijdige stukje vlees is, blijkt maar weer uit een bijzonder incident in Tilburg vannacht. Daar bekogelde een 20-jarige jongen ambulancemedewerker met kippenboutjes.Lees ook: LOL! Motoragent laat boefje meerennenDe hulpverleners wa…
  - 18 hours ago 2 Aug 15, 4:09pm -

Volkskrant

 • NewNetanyahu kondigt zerotolerancebeleid voor Joodse extremisten aan

  Netanyahu kondigt zerotolerancebeleid voor Joodse extremisten aan

  Joodse extremisten kunnen voortaan te maken krijgen met de omstreden praktijk van administratieve detentie. Dat kondigde het Israëlische veiligheidskabinet bij monde van premier Netanyahu zondag aan. Netanyahu sprak van een beleid van 'zero tolera…
  - 2 mins ago 3 Aug 15, 10:32am -
 • NewObama's klimaatplan stuit al voor lancering op verzet

  Obama's klimaatplan stuit al voor lancering op verzet

  De Amerikaanse president Barack Obama begint vandaag de campagne ter promotie van zijn nieuwe klimaatplan. Hij gaat een stap verder dan de doelstellingen die hij vorig jaar aankondigde: in 2030 moet de CO2-uitstoot met 32 procent worden verminderd te…
  - 15 mins ago 3 Aug 15, 10:19am -
 • NewOrde bekijkt deal tussen klokkenluider en Korvinus

  Orde bekijkt deal tussen klokkenluider en Korvinus

  De Amsterdamse Orde van Advocaten doet onderzoek naar een mogelijke financiële afspraak tussen advocaat Cees Korvinus en 'bouwfraudeklokkenluider' Ad Bos. Korvinus zou mogelijk een percentage van diens schadevergoeding hebben gekregen, maar een de…
  - 23 mins ago 3 Aug 15, 10:11am -
 • NewBritten riskeren vijf jaar cel bij verhuur aan illegalen

  Britten riskeren vijf jaar cel bij verhuur aan illegalen

  In een nieuwe poging de toestroom van asielzoekers naar het Verenigd Koninkrijk tegen te gaan, worden Britse huizenbezitters die aan illegalen verhuren hard aangepakt. Dat heeft de regering vandaag bekendgemaakt. Britten die aan migranten verhu…
  - 33 mins ago 3 Aug 15, 10:01am -
 • NewZeker honderd doden in India door moessonregens

  Zeker honderd doden in India door moessonregens

  Als gevolg van moessonregens zijn in India zeker honderd mensen om het leven gekomen de afgelopen week. Honderdduizenden mensen moesten hun huis verlaten en verblijven in opvangkampen. Dit heeft het Indiase Ministerie van Binnenlandse Zaken bekendgem…
  - 43 mins ago 3 Aug 15, 9:51am -
 • NewWereldrecord Ledecky, Van Rouwendaal naar finale

  Wereldrecord Ledecky, Van Rouwendaal naar finale

  Zwemster Sharon van Rouwendaal heeft maandag op de wereldkampioenschappen in Kazan de finale op de 1500 meter vrije slag bereikt. Van Rouwendaal zwom haar heat in 16.09,12, wat haar de zevende plek in de voorronde opleverde. De Amerikaanse Katie Lede…
  - 43 mins ago 3 Aug 15, 9:51am -
 • New18-jarige Ledecky zwemt wereldrecord op z'n Phelpsiaans

  18-jarige Ledecky zwemt wereldrecord op z'n Phelpsiaans

  Wereldrecords verbeteren in de series, het wordt vrijwel nooit gedaan in de zwemsport. De zwemmer, die dat doet, geldt als overmoedig. Die vermorst zijn of haar krachten voor de latere opdracht in een toernooi, de halve finale of de finale. Katie Led…
  - 46 mins ago 3 Aug 15, 9:48am -
 • NewQuintana ook in Ronde van Spanje

  Quintana ook in Ronde van Spanje

  Nairo Quintana start later deze maand in de Ronde van Spanje. Dat bevestigde zijn ploeg Movistar maandag op de eigen website. Behalve Quintana neemt de Spaanse formatie ook WorldTour-leider Alejandro Valverde mee naar de Vuelta. Quintana en Valverde…
  - 52 mins ago 3 Aug 15, 9:42am -
 • NewFort Europa: 'Onze straten zijn niet geplaveid met goud'

  Fort Europa: 'Onze straten zijn niet geplaveid met goud'

  De Volkskrant onderzoekt de komende weken de vluchtelingencrisis in Europa, te beginnen in Calais. Wie zijn die vluchtelingen, wat zijn de gevolgen van hun komst en hoe kan het anders? Op die vragen proberen we een antwoord te geven, in de krant en o…
  - 53 mins ago 3 Aug 15, 9:41am -
 • Techblog - 'Helft Russen voorstander internetcensuur'

  Techblog - 'Helft Russen voorstander internetcensuur'

  Nieuws, geruchten, tweets en andere tijdingen uit de wereld van de technologie, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:29am -
 • Natuurbranden Californië grijpen sneller om zich heen

  Natuurbranden Californië grijpen sneller om zich heen

  De aanhoudende natuurbranden in het noorden van de Amerikaanse staat Californië breiden zich steeds verder uit. Het vuur heeft al meer dan 18.500 hectare natuurgebied in de as gelegd. Ongeveer twaalfduizend mensen hebben hun huis verlaten, of hebb…
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:20am -
 • Dr. Dre komt na 15 jaar met nieuw album

  Dr. Dre komt na 15 jaar met nieuw album

  Rapper en hiphop-producer Dr. Dre brengt na vijftien jaar een nieuw album uit. De rapper bevestigde eerdere geruchten in zijn radioprogramma The Pharmacy zaterdagnacht. Compton: A Soundtrack gaat het album heten, en Dr. Dre beloofde dat het zijn 'gra…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:39am -
 • Verschuren met OS-limiet naar halve finales

  Verschuren met OS-limiet naar halve finales

  Sebastiaan Verschuren heeft maandag op de wereldkampioenschappen in Kazan op de 200 meter vrije slag de halve finales bereikt. De Nederlander deed dat in een tijd van 1.46,88, waarmee hij een tiende van een seconde onder de olympische limiet bleef. V…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:32am -
 • IAAF-baas noemt beschuldiging belachelijk

  IAAF-baas noemt beschuldiging belachelijk

  De beschuldiging dat de internationale atletiekbond IAAF nalatig is geweest op het gebied van dopingbestrijding is maandag door voorzitter Lamine Diack afgedaan als 'belachelijk'. De aftredend bestuurder kondigde tijdens een bijeenkomst van het Inter…
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:12am -
 • Werder meldt zich bij AZ voor Jóhannsson

  Werder meldt zich bij AZ voor Jóhannsson

  De Duitse club Werder Bremen heeft zich bij AZ gemeld voor de Amerikaanse aanvaller Aron Jóhannsson. De club uit Alkmaar heeft dat maandag bevestigd naar aanleiding van een bericht in de Duitse krant Bild. ,,Ze hebben zich gemeld met het verzoek o…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:50am -
 • Nijhuis strandt in series op 100 school

  Nijhuis strandt in series op 100 school

  Moniek Nijhuis is er maandag niet in geslaagd zich bij de WK zwemmen in Kazan te kwalificeren voor de halve finales op de 100 meter schoolslag. Nijhuis was slechts goed voor de 26ste tijd: 1.08,27. Dat was ver boven haar persoonlijk record (1.07,18)…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:44am -
 • Heineken populair in opkomende markten

  Heineken populair in opkomende markten

  Heineken heeft het eerste half jaar van 2015 meer bier verkocht. In Europa was sprake van een teruglopende afzet, maar dat werd meer dan goedgemaakt door ge groeiende afzet in opkomende markten in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:37am -
 • Negatief zwemadvies voor kust om 'ongevaarlijke' zeevonk

  Negatief zwemadvies voor kust om 'ongevaarlijke' zeevonk

  De rode smurrie die gisteren opdook voor de Zuid-Hollandse kust is zeevonk. Dat heeft Rijkswaterstaat bekendgemaakt na een nacht onderzoek. Het advies blijft om tussen Scheveningen en Katwijk voorlopig niet de zee in te gaan. De rode vlag wordt op de…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:35am -
 • Griekse beurs opent na vijf weken met flink verlies

  Griekse beurs opent na vijf weken met flink verlies

  De Griekse aandelenbeurs is vandaag met een flink verlies geopend. De belangrijkste beursindex dook 23 procent in de min. Marktonderzoekers hielden al rekening met een fikse koersdaling. De Griekse aandelenbeurs is vijf weken lang dicht geweest als g…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:33am -
 • Tom Danielson volledig van slag na positieve test

  Tom Danielson volledig van slag na positieve test

  De Amerikaanse wielrenner Tom Danielson is op 9 juli betrapt op het gebruik van een verboden middel. De 37-jarige coureur van Cannondale-Garmin heeft dat zelf bekendgemaakt op Twitter. Danielson zegt dat hij tijdens een controle buiten de competitie…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:19am -
 • Politie reageert alleen nog op spoedeisende meldingen

  Politie reageert alleen nog op spoedeisende meldingen

  Politiemensen reageren vanaf maandag alleen nog op spoedeisende meldingen. Dat betekent dat er geen agenten komen als de veiligheid niet direct in het geding is. Mensen die toch bellen voor geluidsoverlast van de buren, blikschade na een aanrijding o…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:19am -
 • Tegenvallend WK-debuut Maaike de Waard

  Tegenvallend WK-debuut Maaike de Waard

  Zwemster Maaike de Waard is maandagochtend op de wereldkampioenschappen in Kazan gestrand in de series van de 100 meter rugslag. De WK-debutante eindigde met een slechte tijd van 1.03,81 op een 43ste plaats. De achttienjarige zwemster kan zich in Kaz…
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:11am -
 • 'Syrische rebellen kunnen rekenen op luchtsteun VS'

  'Syrische rebellen kunnen rekenen op luchtsteun VS'

  Syrische rebellen die worden gesteund door de Verenigde Staten, kunnen voortaan rekenen op luchtsteun als ze worden aangevallen. President Barack Obama heeft daar toestemming voor gegeven, zei een hoge Amerikaanse regeringsfunctionaris zondag (lokale…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:57am -
 • 'Zeer gevaarlijke' bendeleden ontsnapt in El Salvador

  'Zeer gevaarlijke' bendeleden ontsnapt in El Salvador

  Zes bendeleden, die als 'zeer gevaarlijk' worden beschouwd, zijn zondag (lokale tijd) ontsnapt uit een gevangenis in El Salvador. Ze waren erin geslaagd de tralies van hun cel open te wrikken, zeiden functionarissen. De voortvluchtigen maken deel uit…
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:07am -
 • Financieel topman Delta Lloyd treedt per direct terug

  Financieel topman Delta Lloyd treedt per direct terug

  Financieel topman Emiel Roozen van verzekeraar Delta Lloyd treedt per direct terug. Dat werd maandag bekendgemaakt. Ook de voorzitter van de raad van commissarissen, Jean Frijns, gaat weg bij het concern. Afgelopen vrijdag deed de rechtbank in Rotter…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:56am -
 • Sepp Blatter nu al geen IOC-lid meer

  Sepp Blatter nu al geen IOC-lid meer

  De scheidende FIFA-baas Sepp Blatter heeft zijn zetel in het IOC zeven maanden voor zijn vertrek bij de wereldvoetbalbond opgegeven. Dat heeft Thomas Bach, de president van het internationaal olympisch comité, maandag gezegd bij het IOC-congres in…
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:33am -
 • 'Afwijkende bloedwaarden bij 71 Nederlandse atleten'

  'Afwijkende bloedwaarden bij 71 Nederlandse atleten'

  Bij 71 Nederlandse atleten zijn tussen 2002 en 2012 142 afwijkende bloedwaarden aangetroffen. Dat melden de regionale kranten van HDC op basis van de database van de internationale atletiekfederatie IAAF van 12.365 afgenomen bloedtesten onder circa 5…
  - 6 hours ago 3 Aug 15, 5:02am -
 • Leger Nigeria redt groep gegijzelden van Boko Haram

  Leger Nigeria redt groep gegijzelden van Boko Haram

  Bijna 180 mensen die in het noordoosten van Nigeria werden vastgehouden door strijders van de islamitische terreurbeweging Boko Haram zijn bevrijd. Volgens het leger, dat de bevrijding zondagavond bekendmaakte, gaat het om 101 kinderen, 67 vrouwen en…
  - 6 hours ago 3 Aug 15, 4:49am -
 • Tasmanië verrast door zeldzame sneeuwval

  Tasmanië verrast door zeldzame sneeuwval

  Inwoners van Tasmanië zijn verrast met een voor het eiland zeldzaam natuurverschijnsel: sneeuw. Veel scholen en wegen zijn daardoor gesloten. Daarover bericht ABC News. Het is voor het eerst sinds 2005 dat er in de Australische staat op zeeniveau…
  - 6 hours ago 3 Aug 15, 4:31am -
 • Dode door noodweer op muziekfestival VS

  Dode door noodweer op muziekfestival VS

  Op het vierdaagse festival Prairie Fest in Wood Dale, een plaats in de buurt van de Amerikaanse stad Chicago, heeft noodweer het leven gekost aan een 35-jarige bezoeker. Ook vielen er meer dan twintig gewonden, meldt de Chicago Tribune. De storm bere…
  - 7 hours ago 3 Aug 15, 3:06am -
 • Saoedische vorst breekt omstreden vakantie af

  Saoedische vorst breekt omstreden vakantie af

  De koninklijke familie van Saoedi-Arabië heeft hun vakantie in hun villa Aurore in Vallauris aan de Côte d'Azur afgebroken en is uitgeweken naar Marokko. De vakantie zorgde voor ophef, aangezien het publieke strand rondom de Franse villa gedure…
  - 9 hours ago 3 Aug 15, 1:09am -
 • Bloeddoping lijkt onder atleten schering en inslag

  Bloeddoping lijkt onder atleten schering en inslag

  De bloedwaarden van honderden atleten, onder wie medaillewinnaars bij de WK atletiek en Olympische Spelen, zijn verdacht. Dat zeggen twee dopingexperts die zijn geraadpleegd door de Duitse omroep ARD en de Britse krant The Sunday Times. De media kreg…
  - 11 hours ago 3 Aug 15, 12:00am -
 • FC Groningen mist koele afmaker

  FC Groningen mist koele afmaker

  Groningen miste de nodige kansen en scheidsrechter Bas Nijhuis verzuimde de noorderlingen twee strafschoppen te geven. Tussendoor sloeg PSV genadeloos toe. De zon scheen uitbundig, drie duiven pikten gretig in het malse gras van de half gevulde Arena…
  - 11 hours ago 3 Aug 15, 12:00am -
 • Het Weer: zonnig en zeer warm

  Het Weer: zonnig en zeer warm

  30 graden en flink zon: het wordt vandaag warm. Het wordt vandaag erg warm. De temperatuur stijgt in de kustgebieden naar 26 tot 29 graden en verder landinwaarts tot lokaal 30 tot 32 graden. Daarbij schijnt de zon flink, al drijven er ook wat hoge wo…
  - 11 hours ago 3 Aug 15, 12:00am -
 • Barcelona verliest ook van Fiorentina

  Barcelona verliest ook van Fiorentina

  Barcelona steekt nog allesbehalve in de grootse vorm als in de slotfase van het vorige seizoen. De winnaar van de laatste editie van de Champions League verloor zondagavond ook een oefenwedstrijd tegen Fiorentina (1-2). Federico Bernardeschi maakte b…
  - 12 hours ago 2 Aug 15, 10:15pm -
 • Feyenoord geeft wel heel makkelijk doelpunten weg

  Feyenoord geeft wel heel makkelijk doelpunten weg

  Niemand begrijpt er iets van in de perszaal van De Kuip, zaterdagavond tijdens de rust van het oefenduel tussen Feyenoord en Olympiakos. Clubiconen als Jan Boskamp, Mario Been en John de Wolf discussiëren met journalisten over hoe hun club zeven d…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:57pm -
 • Anderlecht blijft zonder puntenverlies

  Anderlecht blijft zonder puntenverlies

  Anderlecht heeft zondag ook het tweede competitieduel winnend afgesloten. De formatie uit Brussel nam na rust afstand van OH Leuven. Idrissa Sylla en Youri Tielemans scoorden in stadion Den Dreef. Anderlecht, waar Bram Nuytinck het hele duel op de ba…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:35pm -
 • Twaalf migranten in vrachtwagen in Duiven

  Twaalf migranten in vrachtwagen in Duiven

  In Duiven heeft de politie twaalf migranten uit Syrië, Iran en Irak uit een vrachtwagen gehaald. Dit meldt de NOS. De chauffeur is aangehouden en na verhoor vrijgelaten. De migranten zijn vrijgelaten met de keuze asiel aan te vragen of te vertrekk…
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:26pm -
 • Weduwe Litvinenko: Poetin zat achter poloniummoord

  Weduwe Litvinenko: Poetin zat achter poloniummoord

  Alles wijst erop dat de poloniummoord op Alexander Litvinenko het werk was van het Kremlin, zo is in Londen gebleken tijdens een hoorzitting over de zaak. Maar de Russen zullen de conclusies ongelezen in de prullenbak deponeren. Het venijn zat hem in…
  - 15 hours ago 2 Aug 15, 7:09pm -
 • Australië staat komst Wilders toe

  Australië staat komst Wilders toe

  De Australische regering legt PVV-leider Geert Wilders geen strobreed in de weg als hij het land in oktober wil bezoeken. Hij is uitgenodigd voor de lancering van een nieuwe anti-islampartij, de Australian Liberty Alliance in Perth. Dat hebben Austra…
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:13pm -

RTL

 • NewLiftende robot in elkaar geslagen en beroofd op wereldreis
  Een harde levensles voor Hitchbot. De robot van twee Canadese onderzoekerswilde graag wat van de wereld zien, en liftte daarom in z'n eentje door staden land. Zijn makers wilden weten of robots mensen wel kunnen vertrouwen...
  - 13 mins ago 3 Aug 15, 10:21am -
 • NewDrukte op de wegen naar de stranden
  Het lekkere weer zorgt drukte op de wegen richting de stranden. Vooral richting de Zeeuwse kust staan lange files.
  - 26 mins ago 3 Aug 15, 10:08am -
 • New'In zeevonk zwemmen is magisch mooi'
  Zeevonk-alert in Scheveningen: zwemmen wordt afgeraden. Maar Ernst Brokmeier uit Zandvoort weet dat zeevonk 'magisch mooi' kan zijn. "Alsof je in een glow-in-the-darkzee zwemt."
  - 32 mins ago 3 Aug 15, 10:02am -
 • NewExpert: Zeevonk ongevaarlijk, zwemmen kan best
  Ga niet de zee in tussen Scheveningen en Katwijk. Dat adviseert Rijkswaterstaat nadat er zeevonk is aangetroffen. Maar volgens zee-onderzoeker Louis Peperzak is zeevonk relatief ongevaarlijk. "Zelf ga ik gewoon zwemmen."
  - 51 mins ago 3 Aug 15, 9:43am -
 • NewOntsnapte Ali B. zit weer vast in Nederland
  De Amsterdamse crimineel Ali B. (23) zit weer vast in Nederland. Hij is afgelopen vrijdag al uitgeleverd, meldt het Openbaar Ministerie.
  - 54 mins ago 3 Aug 15, 9:40am -
 • Liftende robot in elkaar geslagen en beroofd op wereldreis
  Een harde levensles voor Hitchbot. De robot van twee Canadese onderzoekers wilde graag wat van de wereld zien, en liftte daarom in z'n eentje door stad en land. Zijn makers wilden weten of robots mensen wel kunnen vertrouwen...
  - 1 hour ago 3 Aug 15, 9:31am -
 • Export naar VS helpt Nederlandse industrie
  Het gaat goed met de Nederlandse industrie, blijkt uit inkoopmanagersindexNevi. Vooral consumptieartikelen doen het goed, en export naar de VerenigdeStaten.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:47am -
 • 'Obama geeft Syrische rebellen luchtsteun'
  Amerika lijkt zich meer te gaan bemoeien met de strijd in Syrië. Rebellen die worden gesteund door de Verenigde Staten kunnen rekenen op luchtsteun als ze worden aangevallen. President Barack Obama heeft daar toestemming voor gegeven.
  - 2 hours ago 3 Aug 15, 8:17am -
 • Rode gloed blijkt zeevonk, advies om niet te zwemmen
  De rode vloed die gisteren dreef op het water in de zee tussen Scheveningen en Katwijk, blijkt zeevonk te zijn. Rijkswaterstaat adviseert mensen om niet de zee in te gaan.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:54am -
 • Tientallen doden door overstromingen Myanmar
  Door overstromingen zijn in Myanmar zeker 27 mensen om het leven gekomen. Volgens de regering van het Aziatische land zijn meer dan 150.000 mensen getroffen door de zware wateroverlast, die het gevolg is van wekenlange moessonregens.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:54am -
 • Weer zwaar ongeluk met roltrap in China: voet kwijt
  De angst onder Chinezen om de roltrap te nemen na het dodelijke ongeluk vorige week lijkt niet onterecht. Dit keer kwam een schoonmaker vast te zitten. De man kon nog gered worden, maar zijn voet niet.
  - 3 hours ago 3 Aug 15, 7:25am -
 • Hele nacht onderzoek naar rode gloed in zee
  Rijkswaterstaat heeft de hele nacht doorgewerkt om te onderzoeken wat precies de rode gloed heeft veroorzaakt die gisteren in zee was te zien voor de kust van Scheveningen en Wassenaar.
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:29am -
 • 'Heel dorstige, zonovergoten dag met hoge temperaturen'
  De temperaturen lopen vandaag flink op, zegt weervrouw Nicolien. In de vroege ochtend is het al warm, in de loop van de dag zelfs tropisch. Vooral in het zuiden en oosten waar het boven de 30 graden wordt.
  - 4 hours ago 3 Aug 15, 6:18am -
 • Weer een drugstunnel gevonden, dit keer op tijd
  Een slechte dag voor de drugskartels in Mexico. Mexicaanse autoriteiten hebben namelijk een nieuwe drugstunnel gevonden. Dit keer nog voordat de tunnel klaar was om drugs de VS in te smokkelen.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:55am -
 • Herdenking in Koudekerk aan den Rijn voor verongelukte Marcel en Nancy
  In de Ontmoetingskerk van Koudekerk aan den Rijn is morgenavond een herdenkingsdienst voor de verongelukte Marcel en Nancy. Zij kwamen dit weekend onderweg naar hun vakantiebestemming om het leven. Hun twee jonge dochters overleefden het ongeluk.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:48am -
 • 'De sporters hebben wel in viezer water gezwommen'
  Drie theelepeltjes van dit water en je hebt 99 procent kans om ziek te worden, zeggen experts. In 2016 zijn de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar er is veel kritiek op de kwaliteit van het zwemwater. Hoewel, niet iedereen maakt zich zorgen.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:41am -
 • Noodtoestand Californië om verwoestende bosbranden
  Al 12.000 bewoners moesten hun huis ontvluchten, 50 gebouwen zijn verwoest en ruim 6300 woningen lopen gevaar. Het vuur in Californië heeft al ruim 18000 hectare verwoest. En de branden breiden zich snel uit.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:33am -
 • Tientallen ouderen uit hun woning om brand
  In Den Helder hebben bewoners van een appartementencomplex voor senioren hun woningen moeten verlaten nadat er brand uitgebroken was. Door de brand zijn zeker tien huizen onbewoonbaar geworden.
  - 5 hours ago 3 Aug 15, 5:26am -
 • Vrees voor faillissementen door blokkades
  De wegblokkades op Franse en Belgische wegen en de chaos rond Calais kosten de Nederlandse transporters een miljoen euro per dag.
  - 7 hours ago 3 Aug 15, 3:43am -
 • Zwanger in Calais: 'Ik ben helemaal alleen'
  Duizenden vluchtelingen proberen via Calais Engeland te bereiken. Onder hen is Samra. Zij is zeven maanden zwanger.
  - 7 hours ago 3 Aug 15, 3:06am -
 • Video: Surfen op een motor kan dus
  De Australische stuntman Robbie Maddison heeft met een crossmotor over de zee bij Tahiti 'gereden'. In een video is te zien dat hij zelfs over de golven 'surft'.
  - 9 hours ago 3 Aug 15, 1:33am -
 • Slachtoffer aanval haai helpt lotgenoot
  Mick Fanning, de topsurfer die onlangs op een WK werd aangevallen door een haai, heeft een ander slachtoffer van een haai 75.000 dollar gegeven.
  - 10 hours ago 3 Aug 15, 12:33am -
 • Brand Den Helder: huizen onbewoonbaar
  Een appartementencomplex voor senioren in Den Helder is vannacht ontruimd nadat er brand was uitgebroken.
  - 10 hours ago 3 Aug 15, 12:32am -
 • Politie bellen heeft vandaag weinig zin
  Wie de politie vanaf vandaag nodig heeft, moet daar wel een hele goede reden voor hebben. Want alleen in het uiterste geval komen agenten opdraven.
  - 11 hours ago 2 Aug 15, 11:50pm -
 • Ontsnapte crimineel met vuurwapen opgepakt
  De politie heeft gisteren in Nijmegen een man opgepakt die afgelopen week was ontsnapt uit een gesloten GGZ-instelling in Vught.
  - 11 hours ago 2 Aug 15, 11:35pm -
 • Weer acties politie: wat gaan ze nu doen?
  De politie voert al maanden actie voor meer loon. Waarom doen ze dat? En wat houden de nieuwste acties in? Zes vragen.
  - 11 hours ago 2 Aug 15, 11:26pm -
 • Hoezo word je gelukkig van doden?
  Ik heb een paar dagen geleden een dier gedood. En ik doe het vaker. Net als die vrouw die poseerde met een dode giraffe, net als die tandarts die leeuw Cecil naar de eeuwige jachtvelden hielp, en net als die Texaan die 350.000 dollar betaalde om een…
  - 12 hours ago 2 Aug 15, 10:46pm -
 • Joden en Palestijnen herdenken samen baby
  Op de Westelijke Jordaanoever is een wake gehouden voor de baby die afgelopen week bij een aanslag om het leven kwam.
  - 12 hours ago 2 Aug 15, 10:24pm -
 • Hagedis van halve meter ontsnapt
  In de Brabantse plaats St. Willebrord is een hagedis van 50 centimeter ontsnapt. De politie roept omwonenden op om uit te kijken naar het reptiel.
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:50pm -
 • Branden Californië zwellen aan: 'Vuur verspreidt zich razendsnel'
  De razende natuurbranden in het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn nog steeds groeiende.
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:47pm -
 • Amerika slaat alarm om reuzenslak
  Ze zijn zo groot als een damesschoen, vreten het pleisterwerk van huizen en ze zijn niet te stoppen. De Amerikaanse staat Florida wordt geteisterd door de Afrikaanse reuzenslak.
  - 14 hours ago 2 Aug 15, 8:26pm -
 • Belgische wielrenner boos op agent
  Het leek een pijnlijke vergissing van een motoragent vandaag tijdens de Prudential Ride, een eendaagse wielerwedstrijd rond Londen.
  - 15 hours ago 2 Aug 15, 7:24pm -
 • Moeder kofferbakkind is woest: 'Twee dagen onterecht vastgezeten'
  De Friese moeder die er aanvankelijk van werd verdacht dat ze haar zoontje in haar kofferbak had gestopt, is woedend op de politie. "Ik heb twee dagen onterecht in de cel doorgebracht."
  - 15 hours ago 2 Aug 15, 7:10pm -
 • Spectaculaire beelden: flyboarder tijdens Gay Pride
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:54pm -
 • Australië staat komst Wilders toe
  De Australische regering legt PVV-leider Geert Wilders geen strobreed in de weg als hij het land in oktober wil bezoeken.
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:34pm -
 • Weekoverzicht 26 juli t/m 1 augustus
  Het Koningslied valt duurder uit, Leeuw Ciecil is doodgeschoten en Nederlandse soldaten moeten zelf 'pang pang' roepen, omdat de kogels op zijn bij Defensie.
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:18pm -
 • Waar gaat de vakantie heen? Verrassing tot op Schiphol
  Steeds meer passagiers weten niet wat hun vakantiebestemming is. Ze kiezen voor een verrassingstrip, waarbij het vakantieadres onbekend blijft tot op het vliegveld.
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:09pm -
 • 'Verderop in de week weer tropische waarden'
  Morgen is er flink wat ruimte voor de zon en de temperaturen lopen flink op, maar in de avond of de nacht komen de onweersbuien. Dinsdag is het dan wat kouder, maar later in de week krijgen we weer tropische temperaturen.
  - 16 hours ago 2 Aug 15, 6:07pm -
 • Meer ouders kiezen voor een nanny
  Steeds meer gezinnen kiezen voor een nanny. Dat blijkt uit een rondgang van RTL Nieuws. Voor een gezin met drie of meer kinderen is een nanny vrijwel altijd voordeliger dan een crèche.
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:49pm -
 • Even niet zwemmen vanwege rode gloed
  Aan de kust van Scheveningen en Wassenaar geldt een zwemverbod. Er zit eenrode gloed in de zee. Om die reden mag daar van niet worden gezwommen. En datnet op het moment dat het strandweer terug is.
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:44pm -
 • Veel geweld tegen agenten tijdens arrestaties
  Eén politieman kreeg een stoeptegel tegen zijn hoofd, een ander kreeg een vuist in zijn gezicht. Er was dit weekend opvallend veel geweld tegen politieagenten.
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:08pm -
 • Heli stort neer tijdens vliegshow in Rusland
  Een dodelijk ongeluk tijdens een vliegshow in Rusland. De helikopter van een stuntpiloot kwam tijdens een stunt uit de lucht vallen. Eén van de piloten overleefde het ongeluk niet, een andere raakte gewond.
  - 17 hours ago 2 Aug 15, 5:05pm -
 • Gewonden door noodweer in Florence
  Noodweer in de Italiaanse stad Florence. In één avond kwam er een hele maand aan regenwater uit de lucht. Tientallen mensen raakten gewond door rondvliegende takken en dakpannen.
  - 18 hours ago 2 Aug 15, 4:38pm -
 • Auto met hond gestolen: 'We hebben uren in doodsangst gezeten'
  Urenlang heeft de familie Portegies uit Haarlem in doodsangst gezeten: hun auto met daarin hond Sierra werd op klaarlichte dag gestolen. "Sierra zat in de kofferbak. We waren doodsbang dat de dieven haar niet zouden ontdekken.'
  - 18 hours ago 2 Aug 15, 4:23pm -
 • Video: Honden surfen tegen elkaar in Californië
  Een bijzonder gezicht op het strand bij de Amerikaanse stad San Diego. Vijftig honden namen het daar tegen elkaar op in een surfwedstrijd. Maar niet elke hond lijkt op z'n gemak te zijn.
  - 19 hours ago 2 Aug 15, 3:53pm -
 • Auto burgemeester Rucphen uitgebrand: 'Ik ben heel erg geschrokken'
  De auto van de burgemeester van Rucphen is vannacht helemaal uitgebrand. Politie en burgemeester sluiten brandstichting niet uit. "Ik ben heel erg geschrokken", laat de burgemeester weten aan RTL Nieuws.
  - 19 hours ago 2 Aug 15, 3:50pm -
 • 'Vliegtuigdeur' Réunion blijkt gewone ladder
  Op het eiland Réunion in de Indische Oceaan is geen aangespoelde vliegtuigdeur van mogelijk de vermiste vlucht MH370 gevonden, maar gewoon een stuk van een ladder.
  - 20 hours ago 2 Aug 15, 3:03pm -
 • Neergestoken meisje (16) Gay Pride Israël overleden
  Een 16-jarig meisje dat drie dagen geleden werd neergestoken tijdens de Gay Pride in Jeruzalem, is aan haar verwondingen overleden.
  - 20 hours ago 2 Aug 15, 2:59pm -
 • Nieuwste vakantietrend: bestemming onbekend
  Het is een van de vakantietrends van 2015, de verrassingsreis. Je boekt online en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat en waar je slaapt. De vriendinnen Karen (27) uit Groningen en Maeike (28) uit Leeuwarden besloten de gok te wag…
  - 20 hours ago 2 Aug 15, 2:35pm -
 • Bo maakte deze selfie: de beste van 't jaar?
  De selfie van Bo Krook (21) gemaakt tijdens de Gay Pride in Amsterdam, wordt als een razende gedeeld op sociale media. Volgens twitteraars is het nu al de 'selfie van het jaar.' RTL Nieuws sprak met de maker.
  - 21 hours ago 2 Aug 15, 1:59pm -
v.a. € 39,- in Amsterdam en omstreken
Loodgietersbedrijf Teunisse