Nieuws

  +

  PowNed RSS Feed

 • Slijptol pakt rokers Achterhoek keihard aan
  Rokers aller landen, verenigt u! Het wordt steeds lastiger om uw peukie op te steken. In de Achterhoek is het binnenkort zelfs helemaal verboden. Tenminste, als het aan de mensen van actiegroep ‘Achterhoek Rookvrij’ ligt. Slijptol neemt als lid van de gezondheidspolitie een kijkje in de nu nog rokerige Achterhoek.... Read more »
 • DENK-Kamerlid noemt PowNews-reporter seksist en homofoob
  Na de moorkop en de negerzoen dreigt nu ook het carnaval door politiek correct Nederland de nek om te worden gedraaid. Onze politiek verslaggever Bram Douwes toog naar het Binnenhof om te peilen bij de politici of het ‘carnaval’ blijft of ‘verkleedfeest’ wordt. Niet iedereen wilde voor de camera... Hou... Read more »
 • Klanten Poolse supermarkt terroriseren buurt
  In Roosendaal zijn ze d'r helemaal klaar mee, de klanten van de Poolse supermarkt aan de Gastelseweg. Deze Polen zijn vaker dronken dan nuchter, ze pissen overal tegenaan, poepen in voortuinen, maken lawaai en parkeren overal lukraak hun auto. En nu wil de Poolse supermarkt ook nog eens uitbreiden. De... Read more »
 • Oorlogen
  Een teddybeer ligt in het hete zand. Het jongetje dat er gisteren nog mee probeerde te spelen zonder te huilen, ligt uiteengereten tussen het puin, en z’n overblijfselen zullen niet geborgen worden, behalve door vogels en insecten. De oudere zus van dat jongetje is dertien keer verkracht en toen in... Read more »
 • Zeeland woedend: kazerne naar Gelderland
  Na tien jaar is de kogel door de kerk: de Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne komt niet naar Zeeland. De marinierskazerne zou in Vlissingen worden gebouwd, maar het kabinet besloot vandaag anders. Mark Rutte breekt opnieuw een belofte. En daar zijn de Zeeuwen niet bepaald blij mee! Hou PowNed in de... Read more »
 • Breaking: Baudet had altijd al gelijk over kosten groene plannen kabinet
  De klimaatplannen gaan nog veel meer geld kosten dan Rutte III eerder bekendmaakte. Het Planbureau voor de Leefomgeving heeft zich verrekend. Thierry Baudet werd door de linkse kerk keihard uitgelachen toen hij zei dat de klimaatplannen van het kabinet 1000 miljard euro gaan kosten. Maar ons erelid lijkt het opnieuw... Read more »
  +

  metronieuws.nl - In het nieuws

 • Voor altijd de bus gemist door 'dikke buslijnen'
  Steeds meer dorps- en wijkbushaltes verdwijnen door 'dikke buslijnen'. OV Ombudsman bezorgd, bewoner Anouck baalt en is Vervoersarmoede Openbaar Vervoer op Facebook gestart. ... Read more »
 • Imanuelle Grives stortte in door nieuws over haar arrestatie
  Imanuelle Grives, die vorig jaar op festival Tomorrowland in België werd gearresteerd voor drugshandel, stortte naar eigen zeggen in toen ze van haar Belgische advocaat hoorde dat haar arrestatie groot nieuws was in de media.... Read more »
 • Bescherm de privacy van slachtoffers
  Een zwart balkje of het gebruik van slechts de eerste letter van de achternaam. De identiteit van verdachten wordt in Nederland goed beschermd. Maar hoe zit het met de slachtoffers? Deze week start de campagne Het Witte Balkje van Slachtofferhulp Nederland om privacy van slachtoffers te beschermen. De organisatie meldt... Read more »
 • Almere redder in woningnood
  Een braakliggend veld in de Almeerse polder. Het enige wat er te zien is, zijn een tiental windmolens. Deze plek, Almere Pampus, moet volgens CDA en D66 dé oplossing worden voor de woningnood in Nederland. Het plan wordt positief ontvangen. ... Read more »
 • Keurmerk voor tourmanagers, ‘bizar wat er soms gebeurt’
  Om tourmanager van een band of artiest te worden, heb je geen diploma nodig. Omdat dat soms gevaarlijk kan zijn, is er nu een keurmerk. Artiesten van A naar B brengen, checken of het eten in orde is, de techniek nalopen en zorgen dat iedereen in het gareel blijft, zijn... Read more »
 • Keert de loting in het hoger onderwijs weer terug?
  Een grote meerderheid van de Tweede Kamer wil dat onderwijsinstellingen weer de mogelijkheid krijgen studenten in te loten. Volgens Kamerleden leidt de decentrale selectie tot prestatiedruk en kansenongelijkheid. ... Read more »
 • Celstraf voor vader en zoon die papegaaien verfden
  Justitie heeft een jaar celstraf geeist tegen een man die de snavels en veren van tientallen papegaaien verfde. Zijn vader krijgt een werkstraf voor het medeplegen. ... Read more »
 • Voetbaltrainer Ron Jans weg bij FC Cincinnati
  Voetbaltrainer Ron Jans heeft de Amerikaanse club FC Cincinatti per direct verlaten. Jans nam maandagavond ontslag, zo werd dinsdag duidelijk, na de ophef die was ontstaan nadat hij het racistische woord 'nigger' had meegezongen met een rapnummer.... Read more »
 • De 5 leukste adoptiedieren
  Bij adoptiedieren denk je waarschijnlijk aan honden, konijnen en katten. Maar een lammetje? Vanaf zaterdag kan het bij de Rhedense schaapskudde. Niet echt overigens: de jonge schapen blijven veilig bij de kudde. Wel kun je ze een naam geven. Het gaat om een initiatief van Natuurmonumenten, waarbij aandacht wordt gevraagd... Read more »
 • Dit zijn de 10 populairste uitvaartnummers
  De drie meest gedraaide liedjes bij uitvaarten in 2019, zijn dezelfde populaire songs als die van een jaar eerder.... Read more »
  +

  Geenstijl Atom Feed

 • VideoGSTV. Ridder Dion Graus is 100% vaccinvrij
  De grootste kleuters zitten in de Tweede Kamer Video BELANGRIJKE TIP VOOR IEDEREEN DIE BINNENKORT IN DE BUURT VAN HET BINNENHOF KOMT (bijvoorbeeld om te demonstreren): houd een beetje afstand van Dion Graus svp, want Ridder Dion gelooft niet in de wetenschap en heeft zich niet laten vaccineren. Gelukkig is... Read more »
 • VideoVoetbaltrainer Ron Jans mag niet rappen
  De waanzin wint weer eens Video Wij denken dat iedereen het gevoel wel kent, dat wanneer je naar een film als Mississippi Burning kijkt, en een KKK-hoeslaken bijt een zwarte man toe dat ie een “nigger” is. De valsheid, de haat, het intrinsieke racisme geeft je een rilling over de... Read more »
 • VideoCorona Dag 26: '40 karkas-verbandingsovens naar Wuhan', waar nu níémand meer de deur uit mag
  Hier beelden en bevindingen van dag 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15, 16, 19, 21, 22, 23 en 25. Live officiële infectie- en dodenteller die we officieel niet meer vertrouwen hier. En mondkapjes natuurlijk HIER. Video Maar goed, voor de vorm toch nog even de... Read more »
 • VideoGSTV. Tweede Kamer stemt vóór CETA
  Eng-federalisten winnen Video Gevoelige nederlaag voor de eng-nationalisten van GroenLinks, de eng-nationalisten van de PvdA en de eng-nationalisten van Groep Femke Merel van Kooten-Arissen/Cranky Hanky. De eng-meloenendoorslikkers van de ChristenUnie hebben vandaag voor het CETA-verdrag gestemd en nou kunnen alleen nog een stel eng-nationalistische bijbaanboomers in de Eerste Kamer een... Read more »
 • Imanuelle Grives is fullllllllllllllllllllllllllllllllll of shit
  Jankverhaal van drugsdealer tegenover haar vriendje van de Volkskrant Eerst was het allemaal vanwege die ene rol. Toen was het toch niet vanwege die ene rol maar toch ook weer een beetje wel. Toen had ze ineens liefdesverdriet en wist ze allemaal niet meer wat ze deed. Toen was het... Read more »
 • Plan Almere van Rob Jetten al 60 jaar oud
  Oude wijn, in nieuwe Suit Supply pakken Niet te snel mensen. Voor u -straten, -huizen en -gemalen naar Rob 'Wibaut' Jetten gaat noemen en standbeelden gaat oprichten voor de Redder des Fundalands, met z'n TIENDUIZENDEN woningen. Dat "spectaculaire" plan om een nieuwe wijk bij Almere te bouwen is al zo... Read more »
 • Ron Jans neemt ontslag na foute rap
  Dat zijn geen rappen In de VS is als blanke het woord "nigger" meerappen ongeveer hetzelfde als hier met gestrekte rechterarm uit volle borst het Horst Wessel lied zingen: niet zo goed voor je carrière. Daar komt voetbaltrainer Ron Jans nu op de harde manier achter. Hij heeft in de... Read more »
 • Nieuw: witte balkjes voor gezicht slachtoffers
  Geloof slachtoffers Als je in Nederland een drugsimperium runt, broers en advocaten van getuigen vermoordt en jarenlang op de vlucht blijft voor de politie, krijg je van de Staatsomroep een balkje op je Dubaise mokschot gefotosoept, maar als je slachtoffer bent van een misdrijf kun je net zo goed meteen... Read more »
 • VideoSCHANDE. Carnavalsbier Eindhoven door grens 3 €
  ALLES MOET KAPOT We dachten dat er nog dingen heilig zouden zijn in dit land, maar toen brak het via Instagram ondertekende verbond tussen André Hazes en Bridget Maasland en daarmee vervloog het laatste greintje hoop op een betere wereld met veel liefde en seks. Door de stad Eindhoven worden... Read more »
 • Huisje te koop! Grachtenpandje van 14 miljoen
  Hee leuk een pied-à-terre! Dat wordt overbieden! Sinds vandaag op Funda: de iconische Herengracht 446, in 1669 gebouwd in opdracht van Andries de Graeff, voormalig burgemeester van Amsterdam. Een dubbel huis en dus liefst 16 meter breed, een stuk breder dan jouw lengte. Van je huis, welteverstaan. Wel een Rijksmonument... Read more »
  +

  NOS Nieuws

 • Duizenden boeren in Den Haag verwacht, nog geen verkeersproblemen
  In Den Haag worden vandaag zo'n 7500 boeren verwacht. Die gaan opnieuw protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Bij eerdere boerenprotesten ontstonden grote verkeersproblemen op de snelwegen, maar volgens de ANWB is het nu nog rustig op de weg. Farmers Defence Force, die het protest organiseert, heeft deelnemers opgeroepen... Read more »
 • Opvarenden cruiseschip Diamond Princess vanaf nu van boord
  In de Japanse haven Yokohama is de evacuatie begonnen van een eerste groep van 500 passagiers van het cruiseschip Diamond Princess. Daar zaten sinds begin februari zo'n 3700 mensen, onder wie enkele Nederlanders, in quarantaine vanwege de uitbraak aan boord van het coronavirus. Volgens officiële cijfers zijn ruim 540 opvarenden... Read more »
 • Steeds meer bedrijven kiezen voor Nederland vanwege brexit
  Steeds meer bedrijven vestigen zich vanwege de brexit in Nederland. Het afgelopen jaar maakten 78 bedrijven deze stap. In 2018 waren dat er nog 43. In totaal zijn er hier nu 140 'brexitbedrijven', blijkt uit de jaarcijfers van het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), de organisatie die buitenlandse bedrijven helpt... Read more »
 • 'Gezondheid kinderen onder druk door commercie en klimaatverandering'
  De gezondheid en ontwikkeling van kinderen staan wereldwijd onder druk door de klimaatverandering en het promoten van ongezond eten. In een gezamenlijk rapport zeggen Unicef, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en medisch tijdschrift The Lancet dat kindermarketing de consumptie van fastfood, suikerhoudende dranken, alcohol en tabak stimuleert. In het onderzoek is door... Read more »
 • Veronderstelde handlanger Taghi werkte aan programma voor RTL
  Een van de mannen die ervan worden verdacht moorden te hebben georganiseerd voor Ridouan Taghi werkte aan een televisieprogramma voor RTL/Videoland, toen hij eind 2018 werd gearresteerd. Het is de mede-oprichter van motorclub Caloh Wagoh en de Haagse bende Crips, Delano R., meldt NRC. Hij verschijnt vandaag met een aantal... Read more »
 • Nederlanders reizen steeds verder naar hun werk
  Mensen wonen in Nederland steeds verder van hun werk, blijkt uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Of het nu met de fiets, de auto of de trein is, mensen gaan vaker op en neer naar een andere plaats of regio om daar te werken. De onderzoekers keken... Read more »
 • 'Nederlander in Spanje bekent doden van vrouw'
  Een Nederlander van 59 die in Spanje vastzit vanwege de gewelddadige dood van zijn vrouw, heeft bekend dat hij haar heeft omgebracht. Dat schrijft het Spaanse persbureau Efe op basis van bronnen rond het onderzoek. De vrouw van 36 kwam uit Roemenië. Haar lichaam werd gisteren gevonden in een afvalcontainer... Read more »
 • Hoe herkennen kunstexperts een echte Rembrandt of Van Gogh?
  Naar het programma Tussen Kunst & Kitsch kijkt schilderijonderzoeker Milko den Leeuw vaak, hij ziet het als een trainingsspelletje. Met het blote oog bepalen in welke periode en door wie een schilderij is gemaakt: eigenlijk kan het niet. Want om een schilderij aan een kunstenaar toe te kunnen schrijven moet... Read more »
 • Politie geeft details bombrieven: handtekening, souvernirzakjes en batterijen
  De politie heeft details bekendgemaakt van de recent naar bedrijven gestuurde bombrieven. In het programma Opsporing Verzocht toonde de politie de handtekening in de brief, een soort batterijen en souvenirzakjes die de afperser gebruikt. Voor de tip die naar de dader leidt, is 15.000 euro uitgeloofd. Sinds eind vorig jaar... Read more »
 • Trekkers al onderweg voor nieuw boerenprotest Den Haag
  Boeren protesteren vandaag opnieuw tegen het stikstofbeleid van het kabinet. De organisatie van het protest, Farmers Defence Force (FDF), verwacht zo'n 7500 mensen in Den Haag. Dinsdagavond kwamen er al wat boeren samen in Den Haag, vanuit het hele land waren al boeren onderweg: Bij Rolde in Drenthe zijn dinsdagavond... Read more »
  +

  bnr - Home

 • Snelwegen vooralsnog vrij van tractoren
  De boeren zijn onderweg naar Den Haag om opnieuw te demonstreren tegen het stikstofprobleem. Ditmaal gaan de boeren niet naar het Malieveld of de snelweg op.... Read more »
 • We reizen vaker van huis naar werk
  We pendelen wat af tussen de steden, blijkt uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving. Een derde van de werkenden reist op en neer tussen verschillende steden. In 1995 was dat 27 procent. De hoogopgeleide fulltime werkende man legt de grootste afstanden af.... Read more »
 • Boeren naar Den Haag, Grapperhaus zwijgt
  De Boeren komen morgen weer met tractors naar Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid. Vannacht zullen de eerste boeren al gaan rijden, maar onduidelijk is nog hoe groot de verkeerschaos wordt. 'We zijn goed voorbereid', zegt minister Grapperhaus tegen politiek correspondent Laurens Boven.... Read more »
 • Cybercriminelen misbruiken Adsense van Google
  Cybercriminelen maken gebruik van Googles anti-fraudesysteem om mensen af te persen. Criminelen vragen website-eigenaren om bitcoins, krijgen ze dat niet, dan dreigen ze het antifraude-systeem van Google te activeren. 'Je kunt op een vrij eenvoudige manier de advertenties van je concurrenten offline laten halen', zegt cybersecurityspecialist Mary-Jo de Leeuw.... Read more »
 • Geen klinkende overwinning voor Kaag
  Minister Kaag is een politieke afgang bespaard. De Tweede Kamer ging vanmiddag - net aan - akkoord met het CETA-verdrag tussen de EU en Canada. De eerste hobbel is dus genomen. 'Dat was geen klinkende overwinning', zegt politiek verslaggever Sophie van Leeuwen.... Read more »
 • Eerste Corona-onderzoek gepubliceerd
  Vandaag is het eerste grote Coronovirus-onderzoek gepubliceerd. De Chinese overheid heeft daarvoor 44.000 besmette mensen onderzocht. Bijna 81 procent van de patiënten heeft een milde variant. Hoogleraar Virologie en WHO-adviseur Marion Koopmans van het Erasmus MC is niet verbaasd over de resultaten: 'Het past bij de cijfers die we van... Read more »
 • Almere ziet nieuwe wijk wel zitten
  Coalitiepartijen CDA en D66 willen 25.000 woningen laten bouwen om 50.000 tot 60.000 mensen te huisvesten in Almere Pampus. Met het plan willen de partijen de woningdruk in Amsterdam verlichten. Daarnaast willen de fracties een brug of tunnel realiseren om het gebied beter te verbinden met Amsterdam. GroenLinks-wethouder Jan Hoek... Read more »
 • Topman Blokker: Verloren van Action en Casa
  'We hebben in België de afgelopen jaren de strijd verloren van onder andere Action en Casa', zegt directeur Michiel Witteveen van Mirage Retail Group waar de Nederlandse Blokker-winkels onder vallen. De 123 winkels van Blokker in België worden verkocht aan de Dutch Retail Groep van ondernemer Dirk Bron. Hij zal... Read more »
 • Blokker trekt zich terug uit België en Luxemburg
  Winkelketen Blokker trekt zich terug uit België en Luxemburg en gaat zich volledig richten op de Nederlandse markt. Mirage Retail Group, het moederbedrijf van Blokker, verkoopt zijn Belgische en Luxemburgse filialen aan de Dutch Retail Groep.... Read more »
 • Woningbouw Almere moet Randstad ontlasten
  In Almere moet op korte termijn een nieuwe woonwijk met tienduizenden huizen verrijzen, vinden coalitiepartijen CDA en D66. Op die manier moet de druk op de huizenmarkt van Amsterdam en de rest van de Randstad worden verlicht.... Read more »