Politie

  -

  Landelijke feed | Alle berichten | politie.nl

 • Nijmegen - Politie rolt hennepkwekerij op na tip van burger
  De politie trof dinsdagavond 19 november een hennepkwekerij en drogerij aan bij een garagebox, gevestigd achter een dierenkliniek aan de Voorstadslaan. Twee personen die aanwezig waren in de garagebox zijn door de politie aangehouden. Een 54- jarige man en een 23- jarige man uit Nijmegen zitten vast voor verder onderzoek.... Read more »
 • Wolfheze - Gezocht - Vier mannen breken in bij zorgcentrum
  Twee medewerksters van een zorgcentrum aan de Wolfhezerweg horen in de vroege ochtend op 6 augustus 2019 hard gebonk op de begane grond.... Read more »
 • Amsterdam - Wederom verdachte aangehouden moord Derk Wiersum
  Woensdagochtend 18 september werd de 44-jarige advocaat Derk Wiersum in Amsterdam-Buitenveldert op straat doodgeschoten. In het uitgebreide onderzoek naar zijn dood is in de nacht van 19 op 20 november een verdachte aangehouden. Politie en justitie verdenken deze man van betrokkenheid bij de moord op Wiersum.... Read more »
 • Rozenburg - Reconstructie dodelijk verkeersongeval Rozenburg
  Vrijdagmiddag 8 november heeft er rond vier uur op de Boulevard in Rozenburg een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Omdat er nog veel onduidelijk is over wat er precies is gebeurd komt de politie graag in contact met mensen die getuige waren van het ongeval.... Read more »
 • Nijmegen - Update incident Nijmegen
  De verdachte uit Nijmegen die donderdagmiddag door de politie is aangehouden zit nog vast en is in verzekering gesteld. De man is een bewoner van een zorgorganisatie die gehuisvest is in Achter de Bank. Hij werd gisteren door een speciale eenheid van de politie aangehouden nadat hij diverse bedreigingen had... Read more »
 • Brabant - Drie hennepkwekerijen geruimd
  De politie heeft dinsdag 19 november 2019 een instap gedaan in drie panden en nam hennepplanten in beslag.... Read more »
 • Oosterhout - Ongeval met dodelijke afloop
  Een 60-jarige fietser uit Oosterhout overleed dinsdagavond 19 november 2019 rond 18u00 na een verkeersongeval op de Herendam.... Read more »
 • Rotterdam - Vijftig kilo harddrugs ‘door de neus geboord’.
  Bij de politie kwam dinsdag informatie binnen over verdovende middelen in een pand in de Pieter de Hoochstraat in Rotterdam. Het zou om een grote partij gaan.... Read more »
 • Emmeloord - Berover 91-jarige vrouw aangehouden in Emmeloord
  De politie heeft dinsdag 19 november een 35-jarige man aangehouden die verdacht wordt van het beroven van een 91-jarige vrouw.... Read more »
 • Hilversum - Jongeren aangehouden voor bedreiging
  Drie jongeren zijn dinsdag 19 november aangehouden omdat zij verdacht worden van het bedreigen van een 14-jarige jongen.... Read more »
  -

  Uitgelicht nieuws | Alle uitgelichte nieuwsberichten | politie.nl

 • Amsterdam - Wederom verdachte aangehouden moord Derk Wiersum
  Woensdagochtend 18 september werd de 44-jarige advocaat Derk Wiersum in Amsterdam-Buitenveldert op straat doodgeschoten. In het uitgebreide onderzoek naar zijn dood is in de nacht van 19 op 20 november een verdachte aangehouden. Politie en justitie verdenken deze man van betrokkenheid bij de moord op Wiersum.... Read more »
 • Vlaardingen - Verstekelingen koelcontainer vermoedelijk uit Koeweit en Irak
  De vreemdelingen die gisteren werden aangetroffen in een koelcontainer op een vrachtschip komen vermoedelijk uit het Midden-Oosten, voornamelijk Koeweit en Irak. Het onderzoek naar de identiteitvastelling is nog vol gaande, dus de definitieve herkomst kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld. Onder de 25 personen zijn 6 minderjarigen. De chauffeur... Read more »
 • Driebergen, Zwolle - Duizend stuks nitraten vuurwerk in koffer onder bed
  De politie heeft in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november een 30-jarige man in zijn woning in Zwolle aangehouden voor het bezit en de handel van illegaal vuurwerk. De man had onder andere duizend nitraten in een koffer op zijn slaapkamer opgeborgen.... Read more »
 • Nederland - Coldcase Nel Hanegraaf (75) in Opsporing Verzocht
  Vanavond in Opsporing Verzocht aandacht voor de gewelddadige dood van Nel Hanegraaf (75). Op 17 maart 1996 vinden buren van Nel Hanegraaff haar lichaam in haar appartement in de Ahornstraat in Den Haag. De 75-jarige vrouw blijkt met geweld om het leven te zijn gebracht. De politie vindt onder meer... Read more »
 • Nederland - Echte politieverhalen: Lef om te bellen
  Jelle van Heerikhuize gaat naar een melding van vermoedelijk huiselijk geweld. Hij wordt binnengelaten en als hij even met de kinderen apart in de keuken zit, merkt hij dat er meer aan de hand is.... Read more »
 • Sint Willebrord - Politie arresteert zes mannen bij cocaïnewasserij
  Maandagavond werd in een loods aan de Dorpsstraat een cocaïnewasserij ontdekt. Later op de avond arresteerde de politie zes mannen, die zich probeerden te verschuilen. De politie heeft een flinke hoeveelheid cocaïne afgevoerd.... Read more »
 • Nederland - Vuurwerk nog steeds met afstand meest voorkomende incident rond voetbal
  Het vuurwerk binnen stadions is het afgelopen jaar licht afgenomen, even als geweldsincidenten binnen en buiten het stadion. Daar tegenover staat een kleine toename van vuurwerk buiten het stadion (in de Eredivisie). De cijfers van het Jaarverslag Voetbal en Veiligheid laten zien dat vuurwerk nog steeds met afstand het hoogste... Read more »
 • Apeldoorn - Geen grote incidenten bij landelijke Sinterklaasintocht
  Zaterdag 16 november kwamen ongeveer 25.000 mensen naar de landelijke Sinterklaasintocht. Hoewel twaalf aanhoudingen zijn verricht, is de politie tevreden over het verloop van de intocht.... Read more »
 • Rotterdam - Jonge jeugd en wapens; 11 aanhoudingen
  Een mes in je jaszak is al langer geen zeldzaamheid meer. Steeds vaker lopen jongeren er mee rond alsof het de normaalste zaak is. Vrijdagavond was het raak in het centrum van de stad. Elf jongeren zijn aangehouden. Zes messen, cocaïne, een boksbeugel en vuurwerk was de aanleiding.... Read more »
 • Apeldoorn - Mannen aangehouden na uitlatingen op sociale media over intocht Sinterklaas
  De politie heeft donderdag 14 november en vrijdag 15 november in totaal drie mannen aangehouden.... Read more »